Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Άκυρη η φετινή Aνάσταση!

Έκανε ένσταση ο Ολυμπιακός για αντικανονική συμμετοχή του
ενός από τους δύο ληστές που σταυρώθηκαν δίπλα στον Χριστό.!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του blog μας, άνθρωποι του Ολυμπιακού ανακάλυψαν ότι ο συγκεκριμένος ληστής είχε σταυρωθεί και πέρυσι το Πάσχα, με αποτέλεσμα να έχει συμμετοχή σε δύο σταυρώσεις την ίδια περίοδο, πράγμα το οποίο είναι αντικανονικό.

Ο κος Γκαγκάτσης δήλωσε ότι η ΕΠΟ δεν θα επικυρώσει το φετινό Πάσχα και τα playoffs μεταξύ των μαθητών του Κυρίου, αναβάλλονται!

Σάββατο 26 Απριλίου 2008

Έτσι γιορτάζουν οι ΑΕΚζηδες Καλή Ανάσταση

Έτσι γιορτάζουν οι ΑΕΚζηδες Καλή Ανάσταση












Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ) ΜΙΛΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΦΡΙΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΟΤΗ ΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΑΕΚΖΙΔΩΝ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

Σκληρή Αντιπολίτευση


Καταλαβαίνεις πως μια χώρα έχει λύσει όλα της τα προβλήματα, όταν την κυβερνά κάποιος που δεν έχει εκλεγεί από το λαό και όταν ο μόνος που του κάνει σκληρή αντιπολίτευση είναι ένας Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

.

Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

Τελικά ποιος δεν δουλεύει για τον Ολυμπιακό;


Ριβάλντο: «Έχω πάρει τρία πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό και άκουγα διάφορα πράγματα, όπως ότι πολλοί υπάλληλοι της Ομοσπονδίας δουλεύουν στον Ολυμπιακό. Τώρα βλέπω όλα όσα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικών χώρων και αμφιβάλλω για τα τρία πρωταθλήματα που κατέκτησα με τον Ολυμπιακό».
Πανέξυπνοι αυτοί οι Βραζιλιάνοι. Άργησε αλλά το κατάλαβε. Τι να πει και ο Κλαδάς που από εκεί που ήταν κολλητός του Μαξίμου, έφυγε νύκτα από την ΥπΕΕ επειδή τόλμησε να βάλει να ψάξουν την ΕΠΟ και το έμαθε ο Αλογοσκούφης, που έχει φίλο τον Σταύρο, που έχει φίλο τον Σωκράτη;
Τι να πει και ο Τζίγγερ που μέχρι πρωθυπουργό Παναθηναϊκό διαθέτει η ομάδα του, αλλά δεν μπορεί να δει στην ήλιο μοίρα;
Τι άλλο πρέπει να κάνουν επιτέλους για να ορθοποδήσει η ομάδα; Μήπως τώρα που έγινε «πολυμετοχική» πρέπει να προσκαλέσουν τον Σωκράτη να βάλει ένα χεράκι, μιας και γνωρίζει καλύτερα τα της διακυβέρνησης της χώρας και του ποδοσφαίρου;

Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

ΜΟΝΗ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ


Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ 2-0 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΜΕ 50.000 ΟΑΚΑ. ΕΤΣΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΙΚΕΣ (22!!!),
ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ (65!!!),
ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ (ΜΟΝΟ 17!!),
ΣΥΓΚΕΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Μπλάνκο ο... κανονιέρης


Ισμαελ Μπλάνκο μπορεί να θεωρείται ήδη ο κορυφαίος σκόρερ της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λιγκ.
Με το γκολ, που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο "Ζορό" έφτασε τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς με 17 τέρματα. Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τελευταίο παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" κόντρα στον Ηρακλή καθώς θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του και ο έτσι ο μοναδικός, που καταδιώκει τον Μπλάνκο είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που έχει όμως μείνει στα 15.
Ο Κοβάτσεβιτς, που απέναντι στον γηραιό θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες έχει να σκοράρει από τις 23 Μαρτίου, όταν είχε βρει δίχτυα κόντρα στον Λεβαδειακό. Ετσι λοιπόν όπως αναφέραμε ο Μπλάνκο, εκτός απροόπτου, θα είναι ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ καθώς ο "Σάλπι" θα πρέπει να σκοράρει τετράκις κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς για να τον ξεπεράσει. Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε ο Τζιμπούρ, που είναι τέταρτος στη σχετική λίστα (14) έχει δικαίωμα συμμετοχής την τελευταία Κυριακή.
Από τα 18 γκολ, που έχει πετύχει ο Αργεντίνος, τα δώδεκα έχουν επιτευχθεί με σουτ, πέντε με κεφαλιά και μόλις ένα από το σημείο του πέναλτι. Στα αξιοσημείωτα του κατορθώματατος του Μπλάνκο είναι ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της Α' Εθνικής βγαίνει πρώτος σκόρερ ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα του.
Τα γκολ του Μπλάνκο στο φετινό πρωτάθλημα
23/9/07 ΑΕΚ - Ατρόμητος 2-0
26/9/07 Βέροια - ΑΕΚ 0-1
30/9/07 Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0-4
28/10/07 Σκόντα Ξάνθη - ΑΕΚ 0-1
25/11/07 ΑΕΚ - ΟΦΗ 4-0
9/12/07 ΑΕΚ - Απόλλων Καλαμαριάς 4-0
30/12/07 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-0
6/1/08 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 2-1
12/01/08 ΑΕΚ - Βέροια 5-1
27/01/08 ΑΕΚ - Λεβαδειακός 3-0
3/2/08 ΑΕΚ - Πανιώνιος 2-3
5/3/08 ΑΕΚ - Σκόντα Ξάνθη 3-0
9/3/08 ΟΦΗ - ΑΕΚ 1-4
30/3/08 ΑΕΚ - ολυμπιακός 4-0
6/4/08 ΑΕΚ - Εργοτέλης 3-1
13/4/08 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-4

Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Να πως κερδίζονται τα πρωταθλήματα

Έτσι παίζεται το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα


Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Νίκησε και ελπίζει…


Zωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου παρέμεινε η ΑΕΚ, που επικράτησε με 3-1 του Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ, σ' ένα «άγριας» ομορφιάς παιχνίδι.
Τα τέρματα της «Ένωσης» πέτυχαν οι Ριβάλντο στο 6΄ (σ.σ. πέναλτι), Καφές στο 39΄ και Μπλάνκο στο 51΄, ενώ για τον Εργοτέλη μείωσε στο 53΄ ο Κορδονούρης. Αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με την ΑΕΚ να έχει την υπεροχή, βγήκε μπροστά ο Εργοτέλης στο δεύτερο, κάνοντας πολλές φάσεις, όμως δεν κατάφερε τελικά να κάνει τη «ζημιά».
Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη πλασαρίστηκαν στην δεύτερη θέση εκμεταλλευόμενοι την ήττα του Παναθηναϊκού και πλέον ελπίζουν σε στραβοπάτημα του Ολυμπιακού, ώστε να κατακτήσουν τον τίτλο.

Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ


Το ξέσπασμα... χαχα ...του Τζόρτζεβιτς... χαχα....



Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε στους συμπαίκτες του πριν την προπόνηση και είπε τα πράγματα με το όνομά τους. «Είμαστε σε κώμα» τόνισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού και επισήμανε ότι

δεν ανέχεται να βλέπει κινήσεις όπως αυτή του Ριβάλντο, που ύψωσε τα τέσσερά του δάχτυλα, για να δείξει το 4-0…
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είπε στους συμπαίκτες του ότι δεν πρέπει να χαρίσουν το πρωτάθλημα και από δω και πέρα πρέπει να δώσουν τα πάντα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.