Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Τι σχέση έχει ο Ολυμπιακός με τη Eurovision;

Τι σχέση έχει ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ με τη Eurovision;
Δίνουν βαθμούς στην Κύπρο...

ΟΕΟ


Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Και είμαστε ακόμα στην αρχή....


Δεν προσπαθούμε να μειώσουμε την αξία στην πρόκριση της λεβέντησας Ομόνοιας, αλλά εκεί στην UEFA πάνε με τα καλά τους;

Ο Γερμανός διαιτητής ήταν επιεικώς απαράδεκτος!Η εικόνα της ΑΕΚ ήταν κάκιστη για ακόμα μια φορά, όμως τα σφυρίγματα του διαιτητή την "αποτελείωσαν"..
Ελπίζουμε να δουν το βίντεο του αγώνα, οι ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχής. Είναι κρίμα να ορίζονται τέτοιοι άσχετοι σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Έκραξαν την ΑΕΚ οι εφημερίδες !

Στην Ελληνική ευρωπαϊκή τραγωδία με τους αποκλεισμούς της ΑΕΚ και του Άρη αλλά και την κλήρωση του Παναθηναϊκού στον ίδιο όμιλο του Champions League στέκεται ο Αθηναϊκός Τύπος την Παρασκευής.

Ο "Φίλαθλος" προτείνει ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα για να "γλιτώσει η Ελλάδα από τις ξεφτίλες όπως αυτές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ"!
Η "Ώρα των Σπορ" ρίχνει το φταίξιμο του αποκλεισμού της ΑΕΚ από την Ομόνοια στον γερμανό διαιτητή με τίτλο "ήτανε στραβό το κλήμα, το ‘φαγε και ο Γερμανός".

Η "Score" αφού αποκαλεί τον διαιτητή "τραγικό" τονίζει ότι η ΑΕΚ χρειάζεται θαυματουργό και όχι σωτήρες.

Η "Sportday" με τίτλο "αβοήθητη" λέει ότι με τόσο μικρή ομάδα η ΑΕΚ δεν αξίζει να παίζει εκτός συνόρων.

Η "Εξέδρα" και το "Goal" αποκαλούν τον αποκλεισμό της ΑΕΚ "τραγωδία".

Τέλος, οι εφημερίδες που πρόσκεινται στον Παναθηναϊκό όπως είναι η "Πράσινη" και η "Derby" προτείνουν να κλείσουν τα σύνορα για όλους με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό ενώ αναφέρονται στην κλήρωση του Champions League την οποία χαρακτηρίζουν βατή.

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

Πάει ένας Κύπριος

Πάει ένας Κύπριος να ζητήσει ένα σάντουιτς.
Τι να βάλω μέσα;», ρωτάει ο υπάλληλος.
«Τυρίν, ντομάταν, πιπεριάν...» του λέει εκείνος.
«Ρε φίλε, σε παρακαλώ» του λέει ο υπάλληλος, «μπορείς να μη βάζεις ν στο τέλος των λέξεων;».
«ΟΚ», απαντά ο Κύπριος.
«Ευχαριστώ» του λέει πάλι εκείνος.
«Συνέχισε λοιπόν, τι άλλο να βάλω στο σάντουιτς;».
«Ζαμπό και μπέικο»...

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του



Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του
και βαθμούς έδωσε στην Ελλάδα
και πήγε σπίτι του..........

Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΙΜΠΟ




Δεν είναι προδότης

Δεν είναι προδότης ο Ριβάλντο που δέχεται μια συμφέρουσα πρόταση έστω και 4 μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και εγκαταλείπει..

Ο άνθρωπος εκτιμήθηκε και αγαπήθηκε από την εξέδρα μας και εκείνος με τη σειρά του έδωσε ό,τι μπορούσε ώστε να εξαργυρώσει αυτή τη σχέση..

Δεν υπάρχει λόγος να τραβήξει το χαλί η διοίκηση της ΑΕΚ και να του επιβάλλει κάποιο πρόστιμο για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του και να του χαλάσει τη μεταγραφή (άλλωστε δεν πρόκειται να το επιχειρήσει..)

Ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να δρα ως στυγνός επαγγελματίας ή ως πονόψυχος και ηθικός (χωρίς να λέμε ότι δεν υπάρχουν και ενδιάμεσοι χαρακτήρες ανθρώπων), από εκεί και πέρα ο κόσμος κρίνει, χαρακτηρίζει και σκέφτεται ανάλογα την κάθε επιλογή..

Άλλωστε ποτέ δεν μας είχε πει ότι θα μείνει για πάντα.. ή ότι νιώθει ΑΕΚτζής..

Από την μία η περσινή απογοήτευση του (από τον τρόπο που χάθηκε ο τίτλος) αλλά από την άλλη και η ηλικία του ίσως να του προσδίδουν και περισσότερα ελαφρυντικά για την κίνηση του αυτή..

Δεν πρέπει να γίνει θέμα ο Ριβάλντο γιατί χάνουμε το δάσος. Η ΑΕΚ δυστυχώς.. έχει μεγαλύτερα προβλήματα και πρέπει να τα λύσει. Μακάρι εμείς, ο κόσμος της, να είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες της.
Έχουμε ανάγκη από επιτυχίες και όχι από μουρμούρες.

H ... διαβολοβδομάδα της ΑΕΚ


O πολύς βραζιλιάνος, για μένα, ήταν σαφής στις δηλώσεις του ότι δεν θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ γιατί τα ευρώ μετατρέπουν ακόμα και το Ουζμπεκιστάν σε ποδοσφαιρικό... παράδεισο. Δικαίωμά του.

Από την άλλη η ΑΕΚ βλέποντας τον να την αφήνει στα κρύα του λουτρού ελάχιστες μέρες πριν το τέλος των μεταγραφών αξιώνει μία αποζημίωση, που μπροστά στα χρήματα που θα εισπράξει ο βραζιλιάνος δεν είναι τίποτα. Αυτό κι αν είναι δικαίωμά της. Το θέμα δεν είναι πάντως να αποκαθηλώσουμε τα είδωλα. Αν θέλουν μπορούν και μόνα τους.
Για μένα το θέμα αυτή τη στιγμή είναι η ίδια η ομάδα. Αντί αυτή την στιγμή στην επικαιρότητα να κυριαρχεί η ρεβάνς με την Ομόνοια και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό –δύο ματς που θα κρίνουν πολλά για το μέλλον- υπάρχουν χίλια-δυο άλλα που σε λίγο θα κάνουν το ματς μονόστηλο στις εφημερίδες.

Αλήθεια οι παίκτες που προετοιμάζονται για αυτούς τους αγώνες, κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν αξίζουν να τους σκέφτονται και να τους συμπαραστέκονται. Αξίζουν 100%. Ο κόσμος και η διοίκηση της ΑΕΚ έχουν ευθύνη απέναντι στην ιστορία του συλλόγου να διασφαλίσουν την ηρεμία και την απρόσκοπτη προετοιμασία της ομάδας. Να τους παρέχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να προετοιμαστούν για την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, μία πραγματική... διαβολοβδομάδα.
Βέβαια και οι ίδιοι οι παίκτες και ο προπονητής πρέπει να βγάλουν πολλά περισσότερα από αυτά που έχουμε δει, στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί για αυτή την άσχημη εικόνα δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

xo xo xo


Mήπως πρόκειται για σύμπτωση




ΣΕ ποια πετρελαϊκή εταιρία ανήκει το βυτιοφόρο που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της Βανδή ….. μήπως πρόκειται για σύμπτωση


…… και παραιτήθηκε ο Ντεμης

.
.
.
.
.
(H Η δεύτερη φωτογραφία είναι για ξεκάρφωμα)
.
.
.
.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ORIGINAL ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ...
αναφέρει "γνωστό" site...
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ:
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ORIGINAL ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ...
κάποιοι θα μπορούσαν να προσθέσουν επίσης.. :
ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤON NTEMH EINAI ME THN ORIGINAL...
ή για να μοιάζει με το αρχικό...
ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ...

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Παραιτήθηκε ο Ντέμης από την ΑΕΚ



Άντε γεια Ντέμη.

Να περάσει ο Τίγρης.

Παραιτήθηκε από την ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαίδης.

Καιρός δεν ήταν;

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

Τι κοινό έχει ο Ολυμπιακός και το BIAGRA

Τι κοινό έχει ο Ολυμπιακός και το BIAGRA....
Και τα δυο δουλεύουν για την Ανόρθωση

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2008

Τροφή για σκέψη (ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ)


Μεγάλος είναι ο προβληματισμός στις τάξεις της ΑΕΚ μετά το χθεσινό 0-1 από την Ομόνοια στον πρώτο αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA. Αυτό που προκαλεί τεράστια ανησυχία στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, που τη φέρνει στα πρόθυρα του αποκλεισμού, αλλά η πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας. Προβλήματα στην ανάπτυξη, στη δημιουργία φάσεων, στην ανασταλτική λειτουργία και αδυναμία αντίδρασης συνέθεταν την εικόνα της «Ένωσης», με αποτέλεσμα τις πολλές και δικαιολογημένες αποδοκιμασίες στο φινάλε του αγώνα από τους περίπου 15.000 φιλάθλους της «Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα», παραδέχτηκε ο Γιώργος Δώνης, που δεν περίμενε τόσο άσχημη απόδοση από την ομάδα του. Μετά το παιχνίδι ο Ντέμης Νικολαΐδης κατέβηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες. «Συνεχίζουμε. Έχουμε και άλλο ματς», τους είπε θέλοντας να τους δώσει κουράγια, αν και ήταν και ο ίδιος πολύ απογοητευμένος.
Οι συνέπειες πιθανού αποκλεισμού Μεγάλες συνέπειες θα έχει ενδεχόμενος αποκλεισμός της ΑΕΚ από την Ομόνοια. Πέρα από τις επιπτώσεις στον ψυχολογικό τομέα, αφού θα χαθεί ένας σημαντικός στόχος πρόωρα, και την πίεση προς την ομάδα που δικαιολογημένα θα αυξηθεί, θα υπάρξουν αγωνιστικές, αλλά και οικονομικές συνέπειες. Η ΠΑΕ θα χάσει πιθανά έσοδα από τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (εισιτήρια, τηλεοπτικά δικαιώματα, πριμ κλπ.). Επίσης θα υπάρχουν συνέπειες και για τη θέση της ομάδας στη βαθμολογία της UEFA, αφού θα χαθεί η δυνατότητα αναρρίχησης σε αυτή και μοιραία θα υπάρξει υποχώρηση. Μετά τις δύο καταστροφικές ευρωπαϊκές χρονιές τις περιόδους 2004/05 (τέσσερις ήττες στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA) και 2005/06 (αποκλεισμός στον πρώτο γύρο από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης) η ΑΕΚ είχε ήδη χάσει αρκετό έδαφος… Αν αυτό συνεχιστεί, οι μελλοντικές κληρώσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα είναι δύσκολες για την «Ένωση», που θα τοποθετείται στους αδυνάτους.

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ Α Δ Ε Λ Φ Ο Υ Σ ΜΑΣ......Δ Ε Ν Ξ Ε Χ Ν Ω





ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ Α Δ Ε Λ Φ Ο Υ Σ ΜΑΣ

.....Δ Ε Ν Ξ Ε Χ Ν Ω......................................................................................

Κυριακή 10 Αυγούστου 2008

«Κολοσσιαίες» αιχμές


Αιχμές για πρόσωπα και καταστάσεις στην ΑΕΚ, χωρίς να γίνει πιο συγκεκριμένος, άφησε ο Τραϊανός Δέλλας.
«Δεν άντεχα κάποια πράγματα, κάποιες συμπεριφορές. Δεν μου ανανέωναν και το συμβόλαιο και γενικά δεν μου έδειξαν ότι με χρειάζονται», δήλωσε στη SportDay ο 32χρονος αμυντικός της Ανόρθωσης.
Ερωτηθείς για τους λόγους που αποχώρησε από την ΑΕΚ απάντησε: «Δεν άντεχα κάποια πράγματα, κάποιες συμπεριφορές. Δεν μου ανανέωναν και το συμβόλαιο και γενικά δεν μου έδειξαν ότι με χρειάζονται. Κάποιος πρέπει να παίρνει το θάρρος των αποφάσεών του. Βρήκα το θάρρος και ήρθα στην Κύπρο. Είναι ένα στοίχημα που έβαλα με τον εαυτό μου». Ο «Κολοσσός» παράλληλα έδειξε απογοητευμένος από το ελληνικό ποδόσφαιρο. «Χρόνο με τον χρόνο ανεβαίνει και γίνεται περισσότερο ανταγωνιστικό. Όμως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, παραμένουν ίδια. Το μόνο που με συνδέει σήμερα μαζί του είναι η Εθνική ομάδα. Δεν με απασχολεί και γι' αυτό έφυγα. Θα μπορούσα να έβρισκα κάποια άλλη ομάδα να συνεχίσω, αλλά δεν το ήθελα», είπε ο διεθνής άσος, που θα τεθεί αντιμέτωπος του Ολυμπιακού με τη νέα του ομάδα, την Ανόρθωση, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος στην Ελλάδα


Απόλυτα ικανοποιημένος από την ζωή του στην Ελλάδα και από την παρουσία του στα γήπεδα της χώρας μας εμφανίστηκε ο Ριβάλντο μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπόλτον.
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ τόνισε πως η Αθήνα είναι τέλεια πόλη για κάθε ποδοσφαιριστή. «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος στην Ελλάδα. Αυτή είναι η πέμπτη μου χρονιά, έπαιξα τρεις σεζόν με τον Ολυμπιακό και τώρα είναι η δεύτερη στην ΑΕΚ. Η Αθήνα είναι υπέροχη πόλη και έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς. Για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή είναι η τέλεια πόλη», είπε αρχικά και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από δέκα χρόνια, όταν αναδείχτηκα κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, εξακολουθώ να παίζω ποδόσφαιρο, εξακολουθώ να τρέχω και να έχω το ρόλο μου στην ΑΕΚ. Είμαι ακόμα σε καλή κατάσταση και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο».