Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Ποιο ειναι το αγαπημενο σηριαλ ολων των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ........




Ποιο ειναι το αγαπημενο σηριαλ ολων των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ.................................................................ΦΙΛΑ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΟΥ...

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

ΚΥΡΙΟΣ ΗΡΘΕΣ ΚΥΡΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙΣ!!!


Η Γνωμη μας παρέμεινε ίδια απο την πρώτη ημέρα που έφυγες σαν παίχτης απο τον Απόλλωνα Αθηνών και φτύνωντας τα λεφτά του Κόκκαλη ήρθες στην μεγάλη σου αγάπη, μεχρι σημερα.
Απο τους υγιείς φιλάθλους της ΑΕΚ και οχι απο τους κωλοτούμπες που κατατρώνε τόσα χρόνια τη σάρκα της αγαπημένης μας ομάδας μονο αυτό:
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Παραιτήθηκε ο Ντέμης ? ?


Παραιτήθηκε ο Ντέμης από την ΑΕΚ2 Νοεμβρίου 2008, 20:00
Ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τον προεδρικό θώκο της ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ επέσπευσε τα πράγματα και μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε την πρόωρη αποχώρησή του από την Ένωση.
“Σήμερα ήταν η τελευταία μου μέρα ως πρόεδρος της ΑΕΚ. Έχω μιλήσει και θα ξαναμιλήσω με τον κ. Δώνη. Στενοχωριέμαι μόνο για τον προπονητή και τους παίκτες”, είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης και πρόσθεσε:
“Ίσως με αυτό τον τρόπο να συσπειρωθεί και ο κόσμος. Με έχει ενοχλήσει η αλλαγή νοοτροπίας του κόσμου. Δεν γίνεται η ομάδα να γυρίζει το ματς με δέκα παίκτες και να ακούγονται αποδοκιμασίες. Δεν έχω να προσφέρω κάτι άλλο. Με ξέρετε καλά και γνωρίζετε ότι δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη. Θα γίνει Δ.Σ. την επόμενη εβδομάδα και θα δούμε τις εξελίξεις”.
Ο Ντέμης Νικολαΐδης τον Ιανουάριο του 2004, σε συνεργασία με μια ομάδα επιχειρηματιών, αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΑΕΚ. Στις 4 Αυγούστου ανέλαβε τη διοίκηση της ΠΑΕ από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου και με το γνωστό άρθρο 44, έσωσε την ΑΕΚ από τον υποβιβασμό της στην τέταρτη Εθνική κατηγορία.
Από τότε έθεσε σαν πλάνο την οικονομική εξυγίανση της ΑΕΚ, πράγμα που το πέτυχε. Ωστόσο, η χρόνια απουσία της ΑΕΚ από τις κατακτήσεις πρωταθλημάτων και η κόντρα του με την “Original” ήταν κάτι που αποτέλεσε τροχοπέδη στην πορεία του ως πρόεδρος της ΑΕΚ.
Επικρατέστερος αντικαταστάτης του Ντέμη Νικολαΐδη είναι ο Τάκης Κανελλόπουλος. Το Δ.Σ. της ομάδα θα συνεδριάσει εντός της εβδομάδας για να αποφασίσει για το μέλλον της προεδρίας της ομάδας, μια διαδικασία που ήταν προγραμματισμένη για το τέλος της σεζόν.