Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009

Βλαδίμηρος Λανίτης

Και το όνομα αυτού: Βλαδίμηρος Λανίτης. Ο Κύπριος επιχειρηματίας είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο επενδυτής που βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Νάσο Θανόπουλο και τον μεγαλομέτοχο Νίκο Νοτιά ώστε να μπει στην ΠΑΕ επενδύοντας 9εκ. ευρώ...


Η οικογένεια του έχει επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού και στην κατασκευή αεροδρομίων ενώ ο ίδιος αποτελεί τον ιδιοκτήτη της Coca Cola Hellenic Botting Co S.A. Πάντως, αυτή την στιγμή τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο αν και όλα δείχνουν πως στις επόμενες ημέρες θα γίνει το... deal πραγματικότητα και στα ταμεία της «Ένωσης» θα μπουν χρήματα που θα της δώσουν την δυνατότητα να ανέβει επίπεδο.
http://www.gazzetta.gr/content/view/41229/2/

ΝΕΟ ΓΥΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ---ΛΕΣ????


Λες το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Ομογενής επιχειρηματίας ετοιμάζεται να μπει στην ΑΕΚ...


Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς, με επίσημη ανακοίνωση, ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με επιχειρηματίες, προκειμένου να καλυφθεί το υπόλοιπο της τρέχουσας αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου. Από τα 15 εκατομμύρια ευρώ της αύξησης, τα 6 έχουν ήδη συγκεντρωθεί και οι πληροφορίες θέλουν ομογενή επιχειρηματία να βάζει τα υπόλοιπα.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: "Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΑΕΚ, θέλουμε να...
ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας, ότι στην παρούσα χρονική περίοδο είναι σε εξέλιξη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 15 εκατομμύρια ευρώ. Η απόφαση αυτή ελήφθη στη γενική συνέλευση της 23ης Ιουνίου 2009 και ήδη έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ. Ελπίζουμε ότι θα καλυφθεί και το υπόλοιπο".

Ο Νίκος Νοτιάς είναι σε συζητήσεις εδώ και καιρό με Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες, με σκοπό την πώληση μετοχών, ίσως ακόμη και του πλειοψηφικού πακέτου.

http://nonews-news.blogspot.com/2009/07/blog-post_1395.html

ΑΕΚ: Προσεχώς πανίσχυρη…
ο επίπεδο της ΑΕΚ θα ανεβάσει η είσοδος του Κύπριου επιχειρηματία, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να διαθέσει χρήματα για την πραγματοποίηση μεταγραφών και αναμένεται να πάρει το 20% των μετοχών της ΠΑΕ. Το μπάσιμο του νέου επενδυτή θα διαφοροποιήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της «Ένωσης», η οποία θα κινηθεί για έναν παίκτη «κράχτη» που θα ενθουσιάσει τον κόσμο. Ανοιχτό του Γιούρκα Σεϊταρίδη, στο προσκήνιο επανήλθε του Λεονάρντο. Δανεικό θέλουν να αποκτήσουν τον Βαγγέλη Μάντζιο.
www.sport-fm.gr