Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Χιμένεθ: Θα πεθάνουμε για να γίνει η ΑΕΚ πρωταθλήτρια - FreeGossip.gr

Χιμένεθ: Θα πεθάνουμε για να γίνει η ΑΕΚ πρωταθλήτρια


Ο προπονητής της ΑΕΚ ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ματς με την Λάρισα, χαρακτήρισε φαινόμενο τον Σκόκο, έκανε κάλεσμα στον κόσμο για το παιχνίδι με τη Ζενίτ και δεσμεύτηκε για τις αλλαγές που θα γίνουν.

“Στην Ισπανία είμαστε συνηθισμένοι να κατανοούμε διάλογο προπονητών και διαιτητών. Πρέπει όμως να προσαρμοστώ στα ελληνικά δεδομένα. Δεν θα αλλάξω τις ιδέες μου, αλλά θα είμαι ακόμη ένας... Έλληνας εδώ. Θεωρώ ότι το παιχνίδι είχε μπει σε μία δυναμική που δεν μου άρεσε και πίστεψα ότι έπρεπε να αλλάξω κι εγώ την κατάσταση. Ζητάω συγνώμη από τον διαιτητή γιατί τον ανάγκασα να με αποβάλλει”, είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.
Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε ακόμη για:
Το αν είναι ικανοποιημένος από το δημιουργικό κομμάτι: 'Στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν καλά. Όταν έπρεπε να έχουμε την κατοχή βιαζόμασταν. Θέλαμε να κάνουμε επίθεση αλλά όχι με σωστό τρόπο. Χωρίς οργάνωση. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε κάτι παρόμοιο. Η κίτρινη που δέχθηκε ο Μάκος, όπως και κάποιες μικροενοχλήσεις που είχε δεν μου επέτρεψε να έχω τρία αμυντικά χαφ και έτσι ο Καφές πήρε τη θέση του Μάκου. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε ένα ακόμη παιχνίδι. Η δικαιολογία σε ένα ματς που κερδίσαμε 4-0 δεν αρκεί ότι τελείωσαν με 10 παίκτες. Δεν νομίζω ομάδα στην Ευρώπη να έχει δεχθεί τόσες κόκκινες όπως εμείς και να έχει δεχθεί τέσσερα γκολ.
Θέλω να πω όμως ότι το σκορ δεν έπρεπε να είναι εκεί. Έπρεπε να δεχθούν την ήττα αλλά όχι με αυτό το σκορ. Ίσως μετά το 2-0 η ομάδα ηρέμησε και είχαμε κατοχή της μπάλας όπως έπρεπε. Γνωρίζουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους. Όταν δεν είμαστε καλά τους το λέω πάλι. Θέλουμε τώρα να κερδίσουμε ένα μεγάλο ιστορικό παιχνίδι για την ΑΕΚ. Θέλουμε παλμό και κόσμο την Πέμπτη. Θέλει παλμό η ομάδα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας για να φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί που της αρμόζει η ιστορία”.
Τα στοιχεία που έχει βελτιώσει η ΑΕΚ από τότε που την ανέλαβε: “Δεν είναι κάτι που μετριέται. Αυτό που θα προσπαθήσω είναι να μπούμε σε μία διαδικασία, να κάνουμε αυτή την ΑΕΚ που ήταν, που μου λένε και που ήξερα όταν ήμουν στην Ισπανία. Πρώτα απ' όλα να είμαστε οικογένεια και να κάνουμε τον κόσμο να γυρίσει στο γήπεδο. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πολύ έξυπνος. Γνωρίζει τι μπορεί να τους δώσουμε τώρα. Πρέπει να είναι περήφανοι για τη δουλειά που κάνουμε. Όχι από τα αποτελέσματα, αλλά με τη προσπάθεια. Έχουμε υποχρέωση να ιδρώνουμε τη φανέλα και να κάνουμε την ομάδα πιο δυνατή όσο πιο σύντομα γίνεται”.
Το αν χρειάζονται μεταγραφές: “Χρειαζόμαστε πολλά πράγματα. Πιθανόν μεταγραφές, μία ανοικοδόμηση καινούργια. Για το μεγαλύτερο μέρος των επαγγελματιών είμαι ευτυχισμένος. Εκνευρίζομαι όταν δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Έχω πει ότι αυτό το ρόστερ είναι μικρό για να είμαστε σε τρεις διοργανώσεις. Έχουμε παίκτες μικρούς, κάποιους άλλους που βγάζουν περηφάνια. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που έκανε σήμερα ο Δέλλας και μέχρι χθες το βράδυ ήταν αμφίβολος. Είχαμε όμως τον Νασούτι τιμωρημένο και σας είπα ότι σε τρεις διοργανώσεις έχουμε τρία στόπερ.
Χρειαζόμαστε όμως τους φιλάθλους μας, τον κόσμο μας. Δεν θέλω να προκαλώ ούτε να κάνω πράγματα για να βάλω την ομάδα σε μία διαδικασία. Θέλουμε τον κόσμο όταν δεν είμαστε καλά. Όπως αισθανόμαστε τους αντιπάλους όταν παίζουμε εκτός έδρας. Να ευχαριστήσω όσους έρχονται στο γήπεδο. Όπως σας έχω ξαναπεί τώρα χρειάζεται η ΑΕΚ τον κόσμο της.

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

«Γιατί να φύγω από την ΑΕΚ;»


Την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ εξέφρασε με δηλώσεις του στον Τύπο της Αλγερίας ο Ράφικ Τζιμπούρ.


Ο άσος της Ένωσης είχε πει πριν λίγο καιρό ότι θα σταματήσει να μιλάει στους συμπατριώτες του για τις προθέσεις του αναφορικά με το μέλλον του, αλλά τώρα εμφανίστηκαν δηλώσεις στο πρακτορείο ειδήσεων της Αλγερίας APS, στις οποίες τονίζει: «Ειλικρινά έχω βρει τον εαυτό μου και δεν βλέπω κανέναν λόγο να εγκαταλείψω την ΑΕΚ αυτήν την περίοδο. Εχω φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και δεν θα ήθελα να αλλάξει κάτι. Ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά και σύντομα επιστρέφω στους αγώνες. Είναι σκληρό να αναγκάζεσαι να απέχεις, αλλά έπρεπε να αντιμετωπίσω με υπομονή το πρόβλημά μου».

www.gazzetta.gr

Να μην την πατήσει όπως εγώ ο ανιψιός μου




Τα βέλη του κατά της ΑΕΚ έριψε ο παλαίμαχος άσος της "Ένωσης", Στέλιος Μανωλάς αναφορικά με το ποσό που αμείβεται ο ανιψιός του Στέλιος, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο νεαρός άσσος δεν πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους "κιτρινόμαυρους". Μάλιστα, συμβούλεψε τους διοικούντες να του προσφέρουν ως δώρο κάποιο μπόνους ή κάποιο αυτοκίνητο σε......
περίπτωση που θέλουν να τον επιβραβεύσουν.

Αναλυτικά οι "ντόμπρες" δηλώσεις του Στέλιου Μανωλά, στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ":



«Με ενημέρωσαν ότι η όλη ιστορία με το θέμα της ανανέωσης του Κώστα συζητείται πολύ. Εγώ το θεωρώ λάθος. Επειδή το έζησα με την ΑΕΚ και την πάτησα σαν ποδοσφαιριστής και σαν αθλητής στην ΑΕΚ, δεν θέλω να γίνει το ίδιο, γιατί κατά κάποιο τρόπο συμβαίνουν τα ίδια πράγματα και στον μικρότερο Μανωλά. Αυτό που έκανα εγώ ήταν λάθος και δε μιλούσα. Όλα τα γνωστά που πέρασα εγώ στην ομάδα της ΑΕΚ δε θα τα αφήσω να γίνουν και με τον μικρό.


Εγώ θα ενημερώνω σωστά τον κόσμο και θα πω ότι οι εφημερίδες από το πρωί παραπληροφορούν τον κόσμο. Εγώ δεν ζήτησα τη συνάντηση, αλλά η ΑΕΚ η οποία την επιδιώκει από το καλοκαίρι. Δεν έχει μάνατζερ ο Κώστας. Είμαστε άνθρωποι συντηρητικοί πώς να το πω, κλασικοί και δεν θέλουμε μάνατζερ.

Μια γρήγορη περίληψη. Ακούγονται ανακρίβειες και οφείλω να το προστατέψω το παιδί, όπως αν θέλετε δεν βρέθηκε κάποιος να προστατέψει εμένα. Και μιλάω για την περίπτωση με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να φύγει και ο Λύσανδρος Γεωργαμλής και ο Βαγγέλης Βλάχος και ο μοναδικός που έμεινε ήμουν εγώ και το πλήρωνα για πολλά χρόνια.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα παιδί που το έφερε ο θείος του στην ΑΕΚ. Είναι ΑΕΚ. Ζήτησε να παίξει μπάλα και να με ξεπεράσει. Από μικρή ηλικία αν γίνεται. Πριν 3-4 χρόνια ήρθε να δοκιμαστεί στις ακαδημίες της ΑΕΚ. Μάλιστα ο αδελφός μου που είναι εφοριακός πήρε μετάθεση, ήρθε εδώ ενώ ζούσε μια χαρά στη Νάξο.

Κάποια στιγμή ζήτησα αξιολόγηση από τον προπονητή, τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ που είναι σήμερα, τον κύριο Κόλα και τον κύριο Σαβέφσκι και μου είπαν ότι δεν είναι ικανός να παίξει ούτε στη δεύτερη ομάδα βασικός.

Εγώ τον θεωρούσα καλό όμως, επειδή τον προπονούσα, τον παρακολουθούσα κι έβλεπα ότι είχε μια πολύ καλή εξέλιξη. Πήρα το δελτίο και ζήτησα από το Θρασύβουλο, από τον πρόεδρο τον κύριο Ρόδη και τον κύριο Τσεβά και τον προπονητή Σάκη Τσιώλη να τον δοκιμάσει. Εργομετρικά βγήκε ο καλύτερος από όλους όσοι ήταν εκεί.

Δέχθηκα και υπέγραψε συμβόλαιο, μου άνοιξαν την πόρτα και όταν πήγα τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ και μιλούσαμε με τον Μπάγεβιτς για στόπερ, του είπα ότι ο ανιψιός μου μπορεί να έρθει στην ΑΕΚ. Και μετά αν μπορεί να παίξει, θα παίξει.
Αφού και η ομάδα λεφτά δεν έχει. Έτσι ήρθε. Δεν ζητήσαμε λεφτά, παρά μόνο ένα μισθό. Η ΑΕΚ από ντροπή του έβαλε 40 χιλιάδες τον πρώτο χρόνο, 50 κι 60 τον τρίτο. Και είχε αυτή την εξέλιξη που έχει. Πέρυσι έπαιξε δέκα παιχνίδια, στα έξι ήταν MVP και κλήθηκε στην Εθνική.


Ζήτησα εγώ από τον Ρεχάγκελ να τον δει, και τον είδε και μου είπε ότι είναι καταπληκτικός και θα τον πάρει στην επιλογή των τριάντα. Το καλοκαίρι ζήτησε η ομάδα να μας δει. Μας έκανε διπλασιασμό. Είπα ότι δεν χρειάζεται επέκταση κι αφήστε τον να παίξει, να δούμε που θα φτάσει και μην πάρουν τα μυαλά του αέρα.

Είμαι ο τελευταίος που θέλει να πάρει χρήματα και να πουν τα πήρε λόγω Μανωλά. Ότι έχει πάρει μέχρι τώρα, τα έχει ήδη παίξει. Πίεση από το καλοκαίρι να ξαναπάμε και τελικά πήγαμε. Θεωρώ ότι και τώρα που πήγαμε δεν έπρεπε να πάμε. Αλλά όταν σε καλεί η διοίκηση πρέπει να πηγαίνεις, από σεβασμό. Έγινε μια συζήτηση σε καλό κλίμα είναι η αλήθεια. Δεν υπήρξε καμία πρόταση δικιά μου. Γιατί διαβάζω ότι ζητήσαμε 200 χιλιάδες, 300, 500. Κανένα ποσό δεν ζητήσαμε.

Ο Κώστας πρέπει να έχει την αυτοδιάθεση, να έχει αυτός τον πρώτο λόγο. Δεν συμφωνούμε με όλη αυτή την ιστορία να υπογράφουν οι παίκτες και να τους πουλάνε οι ομάδες για να παίρνουν τα χρήματα. Είπα στη διοίκηση αν η ομάδα δεν έχει χρήματα και πρέπει να πωληθεί ο Κώστας, για να έρθουν χρήματα στην ΑΕΚ, γιατί είναι ένας από τους 2-3 που μπορεί να πουλήσει η ομάδα, τότε να το μιλήσουμε και να γίνει.

Ξεκάθαρα! Είπα στον κύριο Αδαμίδη, ότι δεν μπορεί να παίρνει 50 χιλιάδες, να είναι βασικός και τα αμέσως επόμενα συμβόλαια να είναι 300 χιλιάδες. Κάντε του ένα μπόνους, 50 χιλιάδες ή 100 ή ένα αυτοκίνητο. Δεν χρειάζεται να κάνει καινούριο συμβόλαιο. Έχει για ακόμη 1,5 χρόνο και τρία εκατομμύρια ρήτρα. Δεν είναι σίγουρο ότι αν υπογράψει θα αποδώσει κιόλας.

Εμένα στα 33 η ΑΕΚ μου πρότεινε συμβόλαιο τέσσερα χρόνια. Το εύκολο ήταν να τα πάρω. Και να κοροϊδεύω. Αλλά υπέγραφα κάθε χρόνο. Γιατί δεν ήξερα κι εγώ αν θα έχω διάθεση. Και τον τελευταίο χρόνο επί προεδρίας του Λάκη Νικολάου, μου έκανε πρόταση 100 εκατομμύρια δραχμές, αλλά προτίμησα να σταματήσω. Όρθιος και βασικός και όχι στον πάγκο!

Εγώ είπα να δοθεί μπόνους, ένα δώρο και όχι να ανανεώσει. Γιατί δεν ξέρουμε αύριο πώς μπορεί να εξελιχθεί ο Κώστας. Εγώ είμαι μια ιστορία στην ΑΕΚ και ο μοναδικός που έχει βγει από τις Ακαδημίες και τράβηξα τα ίδια για να γίνω επαγγελματίας.

Δεν ξέρω γιατί ο Κώστας ακολουθεί την ίδια πορεία με μένα. Κι επίσης, σε όλες τις κινήσεις που έκανα και σαν τεχνικός διευθυντής μπορώ να κοιτάω τον κόσμο της ΑΕΚ στα μάτια. Κι όπως ξέρετε άφησα ένα συμβόλαιο 500 χιλιάδες σε εποχή κρίσης κι έφυγα, επειδή δεν συμφωνούσα σε κάποια πράγματα.

Η ένστασή μου αφορά, στο ότι γράφονται πράγματα σήμερα που αφορούν τον Κώστα και δεν είναι αλήθεια. Η πίεση για να πάμε να συζητήσουμε είναι από την πλευρά της διοίκησης. Εγώ θεωρούσα σωστό ότι πρέπει να δοθεί ένα ποσό για όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα, ένα μπόνους όπως είπα.

- Ακόμη κι αν δεν του δώσει το μπόνους και του δώσει του χρόνου τα διπλά από όσα παίρνει τώρα, δεν είναι στην ουσία το ίδιο πράγμα;

Ο λόγος που υπογράφει μια ομάδα συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή ξέρετε ποιος είναι; Ότι τον πιστεύει ή ότι θέλει να τον πουλήσει; Ξέρεις πως θα είναι η κατάσταση αύριο; Αν θέλει να φύγει αύριο ο παίκτης και η ΑΕΚ δεν θέλει, πρέπει να κάθεται ο ποδοσφαιριστής πάνω σε ένα συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων;

- Η ΑΕΚ τι πρέπει να κάνει;

Προσπαθώ να υπάρξει όφελος και της ομάδας και του παιδιού. Πιστεύω ότι ο σκοπός που υπογράφει ένα νέο παιδί, όχι μόνο ο Μανωλάς, αλλά όλα τα νεαρά παιδιά που έχουν μέλλον είναι για να μπορεί η ομάδα να τον πουλήσει.

Ο Κώστας δεν έχει έρθει από μεταγραφή, δεν έχει πληρώσει η ΑΕΚ χρήματα, ούτε επίσης έχει βγει από τις ακαδημίες. Διώχθηκε από τις ακαδημίες. Και οι άνθρωποι που δουλεύουν είναι εκεί και κρίνουν σήμερα, ακόμη! Δεν ήρθε σαν μεταγραφή όπως ο Τζιμπούρ που έδωσε 3,5 εκατομμύρια η ομάδα. Ήρθε από εμένα κι επειδή είναι ΑΕΚτζής και το δείχνει κάθε Κυριακή στο γήπεδο.

Χωρίς μάλιστα να ζητήσει μία. Κι επειδή η ομάδα σκέφτηκε ότι δεν μπορεί επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να μην παίρνει τίποτα, του έβαλε 40 χιλιάρικα. Τώρα αν θέλει μπορεί καλοπροαίρετα επίσης, να του βάλει ένα μπόνους. Έχει 1,5 χρόνο συμβόλαιο. Και τρία εκατομμύρια ρήτρα.Το 30% στον Θρασύβουλο το έδωσα εγώ. Και οι άνθρωποι μου είπαν όταν τον ζήτησα πίσω «θα κάνεις ότι θέλεις Στέλιο». Που αν δεν ήταν αυτοί, ίσως σήμερα να μην υπήρχε παίκτης Μανωλάς.

- Αν δεν γίνει πρόταση για αυτό το μπόνους, ο Κώστας δεν έχει σκοπό να το επεκτείνει;

Πιστεύω ότι πρέπει να το εξαντλήσει το συμβόλαιο του. Είναι κίνητρο αυτό. Η οικογένεια Μανωλά έχει αρχές και ξέρει ότι η ΑΕΚ είναι μια πόρτα για τον Κώστα και το εκτιμά απεριόριστα. Οτιδήποτε συμβεί στο μέλλον και έρθει μια πρόταση με το καλό, η ΑΕΚ δεν θα μείνει έτσι. Αλλά όπως εγώ δεν έγινα δούλος κανενός, έτσι δεν θα γίνει και ο Κώστας.

- Αν πρωτοχρονιά του 2011 μια ομάδα έρθει και υπογράψει ως ελεύθερο τον Κώστα Μανωλά για το καλοκαίρι η ΑΕΚ τι μπορεί να κάνει τότε;

Να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει.

- Αφού προσπάθησε και δεν δεχθήκατε την επέκταση...

Δεν είναι προσπάθεια αυτή. Είναι σε δύσκολη περίοδο η ΑΕΚ και δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα. Ο λόγος που βγήκα είναι ότι δεν θα αφήσω να γίνει το λάθος που έγινε με μένα. Εμένα δεν υπήρχε άνθρωπος να με προστατεύσει. Εγώ θα το κάνω. Ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Ούτε 300, 400, 500 ζητήσαμε, αλλά ούτε συνάντηση ζητήσαμε. Δεν χάθηκε ο χρόνος. Το καλοκαίρι μπορεί να ξαναμιλήσεις και να τα βρεις ή να μην τα βρεις.

Δεν είναι καλό να γράφονται όλα αυτά και να γίνονται κρίσεις για το τι αξίζει και δεν αξίζει. Από δημοσιογράφους που δουλεύουν σε γραφεία μάνατζερ και να μας κρίνουν. Γιατί αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς...Εγώ σέβομαι την ιστορία της ΑΕΚ και όχι αυτούς που κατά καιρούς δουλεύουν στην ΑΕΚ. Σέβομαι αυτά που μου πέρασαν ο Μπάρλος, ο Σεραφείδης, ο Μαύρος, ο Παπαϊωάννου και όλοι αυτοί που βρήκα εκεί. Αυτό συνεχίζεται και σήμερα με τον Κώστα.

Αυτά που παίρνει τα δουλεύει στο έπακρο. Εγώ δεν είμαι μάνατζερ, απλά θα τον προστατεύω και θα τον συμβουλεύσω. Αδικήθηκε και δεν πρέπει να υπογράψει. Είναι λάθος και οφείλω να το πω στον κόσμο. Αν και διαφωνεί ο φίλος ο Σταύρος ο Αδαμίδης ότι έπρεπε να μιλήσουμε. Εγώ πέρασα ακριβώς τα ίδια και ενώ είμαι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στο σύγχρονο επαγγελματικό ποδόσφαιρο που άρχισε και τελείωσε σε μία ομάδα, που είναι δεύτερος σε συμμετοχές και τίτλους μετά τον Μίμη Παπαϊωάννου, έχω κατηγορηθεί για πολλά πράγματα. Σε αυτό το παιδί δεν θα γίνει!

- Αν η πρόταση δεν ήταν 140 χιλιάρικα και ήταν 200 ή και παραπάνω θα τη δεχόσασταν;

Είμαι υπόλογος στην οικογένειά μου, στον αδερφό μου και στον Κώστα. Και 500 να ήταν η πρόταση, η απόφασή μας ήταν ότι δεν πρέπει να υπογράψει. Αυτή είναι η αλήθεια. Προφανώς ενδιαφέρονται κάποιες ομάδες, ίσως έχουν έρθει προτάσεις στα γραφεία δεν ξέρω κι εγώ τι, πάντως ο Κώστας θα επιλέξει μόνος του το τι θα κάνει και που θέλει να φτάσει.

- Φοβάσαι ότι αυτή η στάση μπορεί να του δημιουργήσει προβλήματα;

Κανένα πρόβλημα δεν είχε κανένας, όταν ο κόσμος βλέπει ότι μπαίνει ο παίκτης στο γήπεδο και παλεύει για την ομάδα. Κανένα πρόβλημα και είναι ένα παιδί που ξέρει τι αξίζει.

- Άρα δεν χρειάζεται νέα συνάντηση. Γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο...

Δεν θα γίνει καμία συνάντηση. Κι αν αποφασίσει ο Κώστας να μείνει στην ΑΕΚ, θα μείνει. Κι αν αποφασίσει να φύγει, θα φύγει. Όπως εγώ αποφάσισα να μείνω τόσα χρόνια στην ΑΕΚ και όχι κάποιος άλλος.

- Μπορείτε επίσης, επειδή κάποιοι είναι και λίγο νεότεροι στην ηλικία και δεν ξέρουν τι περάσατε τότε όπως είπαμε, μήπως μπορείτε να μας πείτε;

Είχαμε την περίπτωση του Βαγγέλη Βλάχου που έφυγε και πήγε στον Παναθηναϊκό. Τότε κι εγώ, σε αυτή την ηλικία είχα παίξει έναν ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με προπονητή τον Σενέκοβιτς, ο οποίος βγήκε και δήλωσε ότι το μοναδικό ποδοσφαιριστή που θέλουμε από την Ελλάδα, είναι ο Μανωλάς.

Η ΑΕΚ θορυβήθηκε, με κάλεσε και μου πρότεινε ένα συμβόλαιο ίδιο με του Βαγγέλη του Βλάχου, ο οποίος τότε ήταν μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν έπαιζε ούτε στην Εθνική βασικός, ούτε στην ΑΕΚ σε αντίθεση με μένα. Δεν το δέχθηκα.

Εκείνο το διάστημα έπαιζαν στην ΑΕΚ πολύ μεγάλοι ποδοσφαιριστές, ένας εξ αυτών ο Μίμης Δομάζος. Όταν έφυγε από την ΑΕΚ και το διάβασε στην εφημερίδα με ρώτησε αν με ενδιέφερε μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Του είπα ότι η ΑΕΚ δείχνει να μην με θέλει και έκανα το λάθος να πάω να μιλήσω με τον Παναθηναϊκό και βγήκαν στον αέρα όλα. Όπως ότι τότε η οικογένεια Βαρδινογιάννη, όπως στην περίπτωση του Δημόπουλου έβαζε παιδιά σε δουλειές, έτσι βγήκε ότι θα έβαζε και τα αδέρφια μου σε δουλειές. Περασμένα ξεχασμένα. Το πέρασμά μου από την ΑΕΚ ωφέλησε και εμένα, αλλά και η ΑΕΚ ωφελήθηκε από μένα».

balla.g