Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2008

Καλή μπάλα Λυμπερόπουλε θα σε θυμόμαστε


Από σήμερα θεωρείται παίκτης της γερμανικής ομάδας ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Οι διαπραγματεύσεις που είχαν σκοντάψει στα οικονομικά ξεπεράστηκαν και στο παρά 1 έκλεισε η συμφωνία.Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στην καινούρια του ομάδα, την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, θα......έχει αποδοχές που θα κυμαίνονται στις 700.000 ευρώ το χρόνο. Το συμβόλαιο του είναι για 2 χρόνια και η συμφωνία ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα από την ίδια την ομάδα.
Καλή μπάλα Λυμπερόπουλος θα σε θυμόμαστε

Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2008

To μοιραίο λάθος του Ντέμη με τον Λυμπερόπουλο

Το ποδόσφαιρο υπάγεται στους απλούς κανόνες της ζωής! Η επιτυχία και η αποτυχία, η έμπνευση και η λάθος σκέψη κρίνεται εκ του αποτελέσματος! Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν έχει σημασία! 'Ετσι συμβαίνει στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.
Αν η ΑΕΚ είχε καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, έπειτα από 14 συναπτά χρόνια, ο Ντέμης Νικολαϊδης θα μπορούσε να ομιλεί για την απόλυτη δικαίωση και έμπνευση. Διότι πέρσι τέτοια εποχή, η Νυρεμβέργη έκανε μια πρόταση στην ΑΕΚ, που με τα δεδομένα της ηλικίας του Νίκου Λυμπερόπουλου μπορεί να χαρακτηριστεί εξωπραγματική.
Ο γερμανικός σύλλογος κατέθεσε τότε προσφορά που έφτανε τα 2,3 εκατ. ευρώ, για έναν ποδοσφαιριστή με τεράστιο ταλέντο, αλλά και 32 χρόνια στην πλάτη του. Η ΑΕΚ την απέρριψε, διότι ο μεγάλος στόχος ήταν το πρωτάθλημα, που με περιπετειώδη (και δικαστικό) τρόπο κατέληξε στον Ολυμπιακό. Η έμπνευση της παραμονής του Λύμπε στην ΑΕΚ δεν κρίνεται αποτυχημένη, μόνο και μόνο επειδή χάθηκε ο τίτλος. Είναι αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος, κυρίως λόγω του ξαφνικού διαζυγίου των δύο πλευρών, που είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής και να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής καριέρας του.
Ξέρω γατόνια μου ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, μα αν υποθετικά μπορούσε ο Ντέμης να γυρίσει πίσω το χρόνο θα πουλούσε ή όχι τον Λύμπε… Είναι λάθος ή δεν είναι, η μη πώλησή του. Καταδεικνύει τη δίψα της ΑΕΚ για τον τίτλο ή μήπως αποδεικνύει ότι επρόκειτο για μια κοντόφθαλμη πολιτική, που στέρησε από την 'Ενωση ένα πολύ σημαντικό έσοδο.
Το ποδόσφαιρο κρίνεται εκ του αποτελέσματος, όμως δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα… Τα συμπεράσματα δικά σας!
Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος

Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2008

ΝΤΡΟΠΗΠέμπτη, 3 Ιουλίου 2008

"Μπάσιμο" Μελισσανίδη


Έτοιμος να καταθέσει νέα πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο "τίγρης" δε θα δώσει τελικά συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσει για τις προθέσεις του και αναμένεται να καταθέσει την προσφορά του, η οποία θα συζητηθεί από τους μετόχους της Ένωσης.
Εν τω μεταξύ, ενόχληση προξένησαν στους μετόχους της ΑΕΚ οι δηλώσεις του αντιπρόεδρου Τάκη Καννελόπουλου, με τις οποίες απέκλεισε συνεργασία με τον Μελισσανίδη, πριν ακόμα κατατεθεί πρόταση.
Στην ΑΕΚ περιμένουν την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος θα αναπροσαρμόσει το συμβόλαιό του και θα αυξήσει της ετήσιες απολαβές του από 220.000 στις 350.000 ευρώ.
Τέλος, δανεικός παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου ο τερματοφύλακας Γιάννης Αραμπατζής.