Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Μπάγεβιτς: «Σημαντική νίκη για τη συνέχεια»


Καμία σχέση με την απογοητευτική εικόνα στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου δεν έχει η ΑΕΚ του Ντούσαν Μπάγεβιτς, με εκείνη του Γιώργου Δώνη. Η «Ένωση» συνεχίζει να αγωνίζεται με τους ίδιους παίκτες, χωρίς να υπάρχουν αλλαγές στο ρόστερ. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» είναι με όλη τη σημασία της λέξης ομάδα, από τη στιγμή που ο Σερβοέλληνας τεχνικός καταφέρε να αντιστρέψει την εικόνα που επικρατούσε επί του προκατόχου του. Ο «Ντούσκο» παρουσιάζει την ΑΕΚ αξιόπιστη και σοβαρή, ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν έχει δεχθεί γκολΑπό την πλευρά τους, οι παίκτες αναγνωρίζουν πως γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις (τόσο στην τακτική όσο και στη φυσική κατάσταση), κάτι που τους βοηθά να βελτιώνονται και να «βρίσκονται» καλύτερα μεταξύ τους. Εξάλλου, η τεχνική ηγεσία προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές όσον το δυνατόν καλύτερα μπορεί και μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο πολύ καλά διαβασμένοι, δυνατά και αποφασιστικά σε όλα τα τους παιχνίδια. Μπάγεβιτς: «Σημαντική νίκη για τη συνέχεια»Ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ενδικτικό είναι το γεγονός ότι ο 61χρονος προπονητής, που δεν συνηθίζει να εκφράζει τα συναισθήματά του, ήταν χαμογελαστός κατά την επιστροφή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και κατά τη χθεσινή προπόνηση. «Συγχαρητήρια, πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, που θα μας βοηθήσει παρά πολύ στη συνέχεια. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι φεύγουμε από εδώ με τους τρεις βαθμούς της νίκης», είπε ο Σερβοέλληνας τεχνικός στους παίκτες του. Τρία διαδοχικά στο ΟΑΚΑΤώρα, η ΑΕΚ έχει τρία διαδοχικά παιχνίδια στο Ολυμπιακό Στάδιο. Συγκεκριμένα, η «Ένωση» θα φιλοξενήσει την Κέρκυρα (22/11, Κύπελλο Ελλάδας), τον Πανιώνιο (25/11, πρωτάθλημα) και Ολυμπιακό (01/02, πρωτάθλημα). Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν την ερχόμενη Πέμπτη να εξασφαλίσουν την πρόκρισή στους «16» του Κυπέλλου Hellas Online και στη συνέχεια να πάρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες και τους Πειραιώτες.
Επιμέλεια: Σταύρος ΚαλογεράκηςΠηγή
: http://www.sport-fm.gr/

1 σχόλιο:

Theo είπε...

Θα θελαμε σαν φιλαθλο κοινο της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ να θέσουμε κάποια εύλογα ερωτήματα που μας απασχολούν και μας προβληματίζουν ιδιαίτερα:
1)για ποιο λόγο η επιτροπή της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ δεν συνεδρίασε την Πεμπτη?(ως γνωστο κάθε πέμπτη συνεδριάζει για τα πειθαρχικά θέματα
2)με ποιά αιτιολογία τιμωρήτε η έδρα μας με 2 αγωνιστικές ?
3)γιατι στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ - ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ο διαιτητής δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα όσα διαδραματίστηκαν κατα την διάρκεια και την λήξη του παιχνιδιού?(άραγε οι φτυσιές προς τον επόπτη δεν είναι αρκετές για να γραφτούν στο φύλλο αγώνα?) μετα την ληξη του αγώνα οι φίλαθλοι της Καρουσάδας επιτέθηκαν με καδρόνια,πέτρες,αυγα κ διάφορα άλλα αντικείμενα.Δυστυχώς όμως δεν έγινε καμία συζήτηση γι'αυτό και προφανώς δεν ίδρωσε κανενός υπεύθηνου το αυτι.
4)στον αγώνα ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ η βροχή είχε ξεπεράσει τους 10 πόντους και το γήπεδο είχε γίνει στην κυριολεξία λίμνη.Μετα απο αίτημα της ομάδας μας να διακοπεί ο αγώνας και ενώ προηγούμασταν με 1-0 δεν έγινε δεκτό.Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό ο διαιτητής Καστρινος δεν μας καταλόγησε 3 πέναλτυ.
5)στον αγώνα μεταξύ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΥ -ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ,μερίδα φιλάθλων της ομάδας των ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ επιτέθηκαν και χτύπησαν τον διαιτητή κ. ΓΙΟΎΡΓΑ .Δεν γράφτηκε τίποτα στο φύλλο αγώνα.Οπως καταλαβαίνετε υπάρχει επιλεκτική και κατευθηνόμενη αντιμετώπιση προς την ομάδα μας .Να ξέρετε όμως (ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ )πως αυτού του είδους αποφάσεις και οι επιλεκτικές μεταχειρίσεις προς κάποια σωματεία φέρνουν το Κερκυρα'ι'κό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και δέν αρμόζουν στην κουλτούρα του φίλαθλου κοινού της Κερκυρας.