Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

Η ομάδα δεν αποδίδει κανένα τρομερό ποδόσφαιρο


Η ομάδα δεν αποδίδει κανένα τρομερό ποδόσφαιρο.
Πιστεύω πως από την 6-7η αγωνιστική θα πάρει τα πάνω της όπως πέρυσι.

Η διαφορα είναι oτι φέτος έχουμε καλύτερες μονάδες και επιτέλους έναν χριστιανό που να την στέλνει στο πλεκτό και δεν χάνουμε βαθμούς με τους μικρούς στην αρχή όταν παίζουμε χαλια με κάτι Ατρόμητους και κάτι Bεροιες.

Πέρυσι θυμίζω ότι ξεκινήσαμε με 3 ισοπαλίες και ήρθε στο καπάκι και η ήττα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Επίσης φέτος η ομάδα έχει σχέδιο και πορεύεται βάσει αυτού και δεν κάνει αυτό που μας έκανε όλους να χάνουμε το μπούσουλα τα προηγούμενα χρονια:

Το πρωί πάμε για πρωτάθλημα,το μεσημέρι για δεύτερη θέση,το βραδυ να φτιάξουμε ομάδα(2005).Η πάμε για πρωτάθλημα αλλα δεν το ψιθυρίζουμε μπας και τους πιάσουμε στον ύπνο και το κλέψουμε(2006).Η πάμε ταυτόχρονα για πορεία στην Ευρώπη,ανάδειξη μικρών και πρωτάθλημα(2007).Φέτος πάμε για πρωτάθλημα,Και καθετί διαφορετικό θα είναι αποτυχία.

-Αυτό δείχνουν οι μεταγραφές,αυτό δείχνει το γεγονός ότι το σαρωτικό rotation του Φερέρ έχει μπει στο ντουλάπι, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Και μην ξεχνάμε και κάτι άλλο.Φάγαμε 4 από την Σεβίλλη και παρα ταύτα η ομάδα στάθηκε στα πόδια της, έκανε 4 σερί νίκες με 0 παθητικό.

Είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και περασμένη ήδη στον όμιλο του UEFA.Ξέρω ήταν χαμένο από χέρι, παίζαμε για την χαρά του παιχνιδιού.

Αλλα τα τέσσερα,τέσσερα.Και η αντίδραση εκ μέρους όλων(παίκτες,προπονητής,κόσμος)δείχνει αν μη τι άλλο ωριμότητα.
Περιμένω με ανυπομονησία το παιχνίδι με τον εξαιρετικό Πανιώνιο, η πρώτη σοβαρή δοκιμασία για φέτος
Εφτασε στο 3Χ3 καβάλα σε 4Χ4!
ε ...φουλ επιθετικό σχήμα και τον Ριβάλντο σε ρόλο δημιουργού, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα 4-0 τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και συνεχίζει να διατηρεί το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Σκόραρε και πάλι ο Μπλάνκο, ο οποίος έφτασε στα 4 τέρματα στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας γκολ σε όλες τις συμμετοχές του!

Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα και ...αέρα, σε μια φάση διαρκείας στο 31’, η οποία ξεσήκωσε και τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, που ισχυρίστηκαν πως οι παίκτες της Ενωσης δεν τήρησαν το fair play και ολοκλήρωσαν τη φάση, ενώ ο Σίσιτς βρισκόταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμού.

Με τον Λυμπερόπουλο να βρίσκεται στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα πρωταθλήματος, αφού εξέτισε ποινή δύο αγωνιστικών από την περσινή σεζόν, τον Μπλάνκο σε μεγάλη ρέντα και τον Ριβάλντο υγιή, οπότε και ...αναντικατάστατο, ο Λορένσο Σέρα Φερέρ αναγκάστηκε να προσαρμόσει τα σχέδιά του πάνω στα πρόσωπα και όχι τα πρόσωπα στο σύστημα.

Ετσι, ο Λύμπε έγινε παρτενέρ του Μπλάνκο στην επίθεση και ο Ριβάλντο έπαιξε στην αριστερή πτέρυγα στο 4-4-2 (αλλά με σαφώς πιο ελεύθερο ρόλο από αυτό του αριστερού χαφ), με τον Μαντούκα δεξιά και τους Τόζερ, Ζήκο κεντρικούς χαφ. Στην άμυνα, παρτενέρ του Δέλλα αυτή τη φορά ήταν ο Παπασταθόπουλος, ενώ δεν άλλαξαν οι ακραίοι μπακ (Ράμος, Αρουαμπαρένα).
Ο Ιταλός Tagliavento στο AEK-Salzburg
29 September, 2007 (20:11)
Ο διεθνής Ιταλός διαιτητής paolo Tagliavento ορίστηκε απο την UEFA να διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου UEFA ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Σάλτζμπουργκ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: