Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2007

ΑΕΚ-Ηρακλής 1-2

Ο Ηρακλής έκανε την έκπληξη της 7ης αγωνιστικής και πήρε την νίκη με 2-1 κόντρα στην Ένωση στο ΟΑΚΑ, δίνοντας τέλος στο σερί νικών της ΑΕΚ.

Οι κιτρινόμαυροι έχασαν πολλές ευκαιρίες, όμως η τύχη σ' αυτό τον αγώνα δεν ήταν με το μέρος τους και αναγκάστηκαν στην πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα

Συνέντευξη Τύπου

Λορένσο Σέρα Φερέρ (ΑΕΚ):

"Η περίληψη του αγώνα είναι λίγο δύσκολο να γίνει, όταν η ομάδα σου παίζει καλά, έχει 15 ευκαιρίες για γκολ, αλλά το αποτέλεσμα είναι εναντίον σου.

Αν ήταν μια κανονική μέρα για την ομάδα στο τελείωμα των φάσεων, θα είχαμε πετύχει 4-5 γκολ, εκμεταλλευόμενοι το 50% των ευκαιριών που δημιουργήσαμε.

Για μένα εκτός από κάποια συγκεκριμένα σημεία, είχαμε ένα καλό παιχνίδι και φτάναμε πολλές φορές στο αντίπαλο τέρμα.

Δεν θυμάμαι άλλο παιχνίδι με τόσες ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο, πρέπει να το αποδεχτούμε και να συγχαρούμε τον αντίπαλο. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, διορθώνοντας κάποια πράγματα που μπορούμε και να σκεφτούμε την προετοιμασία του επόμενου παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό".

Ερ: Πιστεύετε ότι το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα, θα επηρεάσει τους παίκτες σας, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό;


Απ: "Εγώ εύχομαι και πιστεύω πως όχι. Σας είπα ότι παίξαμε αρκετά καλά. Είναι κάποια σημεία που πρέπει να διορθώσουμε, αλλά αυτό που επιθυμεί κάθε προπονητής είναι η ομάδα του να δημιουργεί 15 ευκαιρίες, όπως κάναμε εμείς σήμερα. Είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις αυτό και ήταν συνέπεια του ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Πρακτικά στο τέλος αγωνιζόμασταν με πέντε επιθετικούς, αλλά καμιά φορά η τύχη δεν είναι με το μέρος σου και τις ευκαιρίες μας, που ήταν ξεκάθαρες, δεν ήμασταν ικανοί να τις τελειώσουμε. Η ομάδα μας σήμερα ήταν εργατική, αν και κάποιες στιγμές της έλειπε το καθαρό μυαλό. Πάντως δεν κατεβάσαμε τα χέρια και προσπαθήσαμε ως το τέλος. Πιστεύω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε".


Ερ: Έχετε κάποιες ενστάσεις για της λειτουργία της άμυνας;


Απ: "Εγώ δεν μπορώ να τα φορτώσω όλα στην άμυνα. Η αλήθεια είναι ότι κάναμε δύο συγκεκριμένα λάθη, αλλά σε ένα παιχνίδι μια λάθος πάσα μπορεί να συμβεί. Αν είχε μπει μια από τις ευκαιρίες που χάσαμε, αυτό θα ήταν απλά ένα περιστατικό".


Ερ: Τι μπορεί να πει ένας προπονητής στους παίκτες όταν η ομάδα έχει χάσει 15 ευκαιρίες, αλλά παράλληλα και το ματς;


Απ: "Αυτό που τους είπα είναι, ότι ήταν ένα καλό παιχνίδια αλλά με κακό αποτέλεσμα. Κι άμα συνεχίσουμε στην ίδια δυναμική δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει τους παίκτες μου στον ψυχολογικό τομέα. Και θα διατηρήσουμε την ίδια γραμμή που είχαμε μέχρι τώρα. Για μένα η ομάδα έπαιξε καλά και κάθε δύο λεπτά φτάναμε στο τέρμα, με φάουλ, κόρνερ, σέντρα ή σουτ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: