Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

Οι μάχες στο UEFA


Ισοπαλία 1-1 για την ΑΕΚ που παραμένει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης και χρειάζεται αποτέλεσμα στην Τσεχία για να ελπίζει σε πρόκριση.
Οδυνηρή ήττα 0-3 για τον Πανιώνιο που αδικήθηκε κατάφορα από τη διαιτησία στη Νέα Σμύρνη και θα χρειαστεί επίσης κάτι καλό στην Αυστρία για να μην χάσει οριστικά το τρένο της πρόκρισης. Ήττα στην Ολλανδία 1-0 από την Άλκμααρ για τη Λάρισα που έχασε κάθε ελπίδα πρόκρισης.
Το γκολ του Γιαννακόπουλου στις καθυστερήσεις στέρησε μεγάλη νίκη από τον Άρη. Προκρίθηκε ο ΠΑΟ στους 32.
Η ΑΕΚ προσπάθησε αλλά όχι όσο χρειαζόταν για να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς απέναντι στην Φιορεντίνα, έμεινε στο 1-1 και σε συνδυασμό με το 3-1 της Μλάντα στην Ελβετία με την Έλσφμπρογκ έπεσε στην τέταρτη θέση του ομίλου. Οι παίκτες του Λορένσο Σέρα Φερέρ είχαν καλά διαστήματα στην απόδοσή τους, αλλά μέχρι εκεί. Η διάρκεια ήταν το κύριο συστατικό που έλειπε από τους κιτρινόμαυρους και απώλεσαν την ευκαιρία να κερδίσουν μία Φιορεντίνα που δεν φόβισε κανέναν στο Ολυμπιακό στάδιο. Το γκολ που δέχθηκε ο Μορέτο στο 29' από τον Οσβάλντο ήταν "αστείο" αν και ο ποριέρο της Ένωσης διόρθωσε στη συνέχεια με κάποιες καλές ακρούσεις. Η ισοφάριση ήρθε γρήγορα από αυτογκόλ του Μπαλτζαρέτι μετά από ενέργεια του Σέζαρ. Πλέον η ΑΕΚ θέλει θετικό αποτέλεσμα στην Τσεχία για να ελπίζει σε πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: