Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2009

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Λεονάρντο

Αίσιο τέλος είχε η μεταγραφή του Λεονάρντο στην ΑΕΚ αφού ο Βραζιλιάνος έβαλε χτες το απόγευμα την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. «Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ αλλά και οι δηλώσεις του νεαρού επιθετικού.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Leonardo Rodrigues Pereira, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών», αναφέρει η ανακοίνωση του "δικεφάλου".

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ. Ήθελα πάρα πολύ να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας τον κ.Θανόπουλο και τον αντιπρόεδρο τον κ.Αθηνή, για την εμπιστοσύνη τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Μπάγεβιτς που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Όπως ο κόσμος της ΑΕΚ, έτσι κι εγώ είχα πολύ άγχος για να γίνει αυτή η μεταγραφή. Φυσικά τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος και σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο, ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να έχουμε την ΑΕΚ πάντα ψηλά. Γιατί εκεί πρέπει να είναι», είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας και πρόσθεσε:

«Κάποιες φορές φοβήθηκα ότι δεν θα γίνει αυτή η μεταγραφή. Ήθελα πάρα πολύ να παίξω στην ΑΕΚ και όταν διάβαζα αυτά που έγραφαν οι εφημερίδες φοβήθηκα πολύ. Ευτυχώς τελείωσαν όλα όπως ήθελα και θέλω να δείξω ποιος είμαι μέσα στο γήπεδο, με γκολ και νίκες. Με τη βοήθεια βέβαια, που θα έχω από τους νέους μου συμπαίκτες», ενώ καταλήγοντας είπε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για το σίριαλ που εξελίχθηκε τόσο καιρό. Τέλος καλό όλα καλά. Τώρα θέλω να τους δίνω χαρά στο γήπεδο και να πηγαίνουν στα σπίτια τους νικητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: