Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

«Καλή πρoοπτική η ΑΕΚ»

«Καλή πρoοπτική η ΑΕΚ»


Η ΑΕΚ συνεχίζει με μεθοδικότητα να επιχειρεί να πυροδοτήσει μεταγραφικές βόμβες. Αυτή την φορά για την θέση του αμυντικού μέσου, η Ένωση φαίνεται να προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση με την απόκτηση του Πάπε Μπούπα Ντιόπ. Ο 32χρονος διεθνής...



Σενεγαλέζος προτάθηκε στην ΑΕΚ, όπως άλλωστε έχει συμβεί και με πολλούς ακόμα παίκτες το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της Ένωσης θεώρησαν πως ο Ντιόπ είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή. Βεβαίως η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι. Ακόμα και αν μείνει τελικά ελεύθερος από την Πόρτσμουθ, έχει ένα κασέ πολύ υψηλό ενώ έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες.


Το Τheplayer.gr επικοινώνησε με το γραφείο μάνατζερ «matching sport» στο οποίο φέρονται να ανήκουν τα δικαιώματα του Ντιόπ. Και ο μάνατζερ Ζαν Ζεράρντ Μπενοίτ Τζάζκα, έδειξε πως γνωρίζει το θέμα. Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, υποστήριξε πως ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος από την Πόρτσμουθ, ενώ αναφέρθηκε ακόμα και στα οικονομικά προβλήματα της Ένωσης τα οποία μάλιστα προέταξε ως εμπόδιο.



«Όντως υπάρχει ένα ενδιαφέρον από την πλευρά της ΑΕΚ για τον παίκτη. Βρισκόμαστε όμως σε μια φάση που εξετάζουμε όλες τις προτάσεις που έχει δεχτεί μέχρι τώρα. Ο ίδιος θα ήθελε να παίξει στην ομάδα γιατί θεωρεί ότι είναι μια πρόκληση γι’ αυτόν παρόλο που γνωρίζουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη μισθοδοσία των παικτών. Θα πρέπει να ξεπεραστεί το εμπόδιο αυτό, αλλά και να τα βρούμε στα οικονομικά. Είναι καλή η προοπτική της ΑΕΚ αλλά θα δούμε…».



Από την άλλη μεριά η Πόρτσμουθ ακόμα δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για το μέλλον του Ντιόπ. Υπάρχει συμβόλαιο μέχρι το 2011, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα των Πομπέις είναι τεράστια. Βεβαίως στην Αγγλία οι ομάδες που υποβιβάζονται παίρνουν μια γενναία επιχορήγηση από την ομοσπονδία προκειμένου να διατηρήσουν το ρόστερ τους και να μην διαλυθούν. Παρόλα αυτά ο Ντιόπ μάλλον δεν συμπεριλαμβάνεται στους παίκτες που η Πόρτσμουθ επιθυμεί να κρατήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: