Κυριακή, 30 Μαΐου 2010

Αισιοδοξία για τoυς… φευγάτους. Ανακοινώνεται μεταγραφή


Μετά από ένα… χαλαρό σαββατοκύριακο, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ πιάνουν και πάλι δουλειά, με τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας να θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι πολύ σημαντικές και πιθανότατα......δεν θα αφορούν μόνο τους παίκτες που θα έρθουν το φετινό καλοκαίρι στην Ένωση, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Έχουν προτάσεις και περιμένουν…

Δεν είναι κρυφό, πως η ΑΕΚ περιμένει χρήματα από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών ή έστω τις αποδεσμεύσεις κάποιων υψηλών συμβολαίων, ώστε να γεμίσει τα ταμεία της και στην συνέχεια να κινηθεί στην μεταγραφική αγορά. Άλλωστε, ο Σταύρος Αδαμίδης τόσο δημόσια όσο και στις συζητήσεις με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Άρνααρ Γκρέταρσον, έχει αναφέρει, πως όλοι οι παίκτες είναι προς πώληση. Στη… βιτρίνα μάλιστα, βρίσκονται όσοι έχουν υψηλά συμβόλαια ή ακόμα καλύτερα, αυτοί που μπορούν να πουληθούν και να φέρουν χρήματα.

Οι «τέσσερις» λοιπόν που βρίσκονται πιο ψηλά στην σχετική λίστα, είναι οι Σκόκο, Μαϊστόροβιτς, Τζιμπούρ και Μπλάνκο. Πρόκειται για τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις και καθόλου βέβαιο δεν είναι, πως θα αποχωρήσουν και οι τέσσερις. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πάντως είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι και αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες 10 ημέρες, θα έχουμε εξελίξεις σε αυτό το θέμα, αφού ήδη έχουν προτάσεις στα χέρια τους για κάποιους ποδοσφαιριστές.

Προηγούνται Σκόκο και «Μαϊστρο»

Όσον αφορά τις... αποδεσμεύσεις, οι παίκτες που έχουν ένα μικρό προβάδισμα για να βρεθούν πρώτοι κοντά στην πόρτα της εξόδου, είναι οι Νάτσο Σκόκο και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Άλλωστε, για τον Τζιμπούρ θα περιμένουν πρώτα το Μουντιάλ, ενώ για τον Μπλάνκο δεν φαίνεται να «καίγονται» να τον πουλήσουν για την ώρα.

Όσον αφορά λοιπόν τον Σκόκο, οι «κιτρινόμαυροι» εκτιμούν, πως πολύ σύντομα θα έχουν στα χέρια τους κάποια πρόταση από ελληνικό σύλλογο, αφού επαναλαμβάνουν, ότι ακόμα δεν τους έχει ενοχλήσει κανένας, ενώ κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για πρόταση από σύλλογο της Ισπανίας.

Σχετικά με τον Μαϊστόροβιτς, η Ένωση εξακολουθεί να ψάχνει μία λύση για να… γλυτώσει το «βαρύ» του συμβόλαιο και μόνο τυχαία δεν είναι τα σημερινά δημοσιεύματα από την Σουηδία, που επιμένουν ότι δεν θα συνεχίσει στην Ελλάδα. Μάλιστα, η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό με ένα μικρό χρηματικό ποσό (200.000 – 300.000), αρκεί να μην έχει και τη νέα περίοδο να πληρώνει το συμβόλαιό του, το οποίο φτάνει το 1.000.000!

Έκπληξη ή… τα γνωστά;

Εκτός όμως από τις πωλήσεις, η ΑΕΚ φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά και στην τέταρτή της μεταγραφή! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, οι «κιτρινόμαυροι» μέχρι και την Τετάρτη, θα έχουν ανακοινώσει έναν ή και δύο ποδοσφαιριστές. Το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για τον Νίκο Λυμπερόπουλο και ίσως τον Τραϊνού Δέλλα, η υπόθεση του οποίου όμως βρίσκεται λίγο πιο πίσω. Βέβαια, τις τελευταίες ώρες υπάρχει και μία έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν γνωστή την συμφωνία με έναν εκ των Ζεοβάνι ή Μπούμπα Ντιοπ! Η ΑΕΚ «παλεύει» τις δύο περιπτώσεις εδώ και πολλές ημέρες και υπάρχει αισιοδοξία, πως σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα.


http://www.sportdog.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: