Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Κιτρινόμαυρο... νοσοκομείο


Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι ιδανικό μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί παρά να προβληματίζεται από τους... δέκα τραυματίες παίκτες!

Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε και την Κυριακή στο γεγονός ότι οι παίκτες του θέλουν να τα δίνουν όλα σε κάθε ματς, επειδή αυτό τους ζητάει ο ίδιος, αλλά δεν μπορούν να βγάλουν όλοι το κάθε ματς καθώς δεν είναι δουλεμένοι όπως θα έπρεπε για να ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις του Χιμένεθ. Πέραν αυτού, βέβαια, είναι και θέμα ατυχίας καθώς από την αρχή της σεζόν η ΑΕΚ ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Όπως συμβαίνει και τώρα, δηλαδή, καθώς δέκα παίκτες είναι τραυματίες...

Τη Δευτέρα υπήρχε προπόνηση με ειδικό πρόγραμμα μόνο για τους τραυματίες και ανέβηκαν πολλοί στους Θρακομακεδόνες. Ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος αποχώρησε με διάταση στον αριστερό προσαγωγό από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ο Κλαούντιο Νταντόμο και ο Ρότζερ Γκερέιρο ξεκίνησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπειών και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης. Το ίδιο πρόγραμμα συνεχίζουν οι Νάτσο Σκόκο και Σανέλ Γιάχιτς, ενώ ο Κώστας Μανωλάς κάνει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Χρήστος Πατσατζόγλου και ο Νίκος Γεωργέας ακολουθούν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ενώ ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ νιώθει ενοχλήσεις στους αριστερούς οπίσθιους μηριαίους και κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Ολα αυτά, όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν είναι και ό,τι καλύτερο καθώς ακολουθούν συνεχόμενα παιχνίδια σε όλα τα μέτωπα. Την Πέμπτη η ΑΕΚ πάει στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα για το κύπελλο τον Πανθρακικό και την Κυριακή αναμετράται με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Χιμένεθ ελπίζει ότι τουλάχιστον για το κυριακάτικο ματς θα έχουν επιστρέψει στη δράση αρκετοί από τους τραυματίες αλλά αν δεν συμβεί αυτό, όπως είπε και ο ίδιος, δε θα διστάσει να βάλει πιτσιρικάδες στην 11άδα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: