Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ή παίρνετε το Κύπελλο ή τελειώσατε…

Τελεσίγραφο από τους οπαδούς της ΑΕΚ που είναι αγανακτισμένοι μετά τη νέα γκέλα

Μεγάλος είναι ο προβληματισμός στην ΑΕΚ μετά από την ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο και τη νέα απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα. Πρώτο ζητούμενο αυτή την χρονική στιγμή είναι να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι και να ανασυγκροτηθούν οι παίκτες ενόψει της συνέχειας της σεζόν και του στόχου της κατάκτησης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ –για άλλη μια φορά- φάνηκε προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του, και επανέλαβε την άποψη ότι δεν μπορεί η ΑΕΚ να νικά μόνο λόγο της φανέλας και της ιστορίας που κουβαλάει.

«Συνεχίζουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε. Δεν έχουμε χάσει κάτι. Για να… ηρεμήσετε σας λέω ότι πάντα κάνω αυτοκριτική. Παλεύουμε, δεν θέλουμε να στερηθούμε τίποτα. Αλλά νομίζω ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γνωρίσουμε τους εαυτούς μας. Το έχω ξαναπεί ότι μόνο με τη φανέλα της ΑΕΚ δεν κερδίζεται τίποτα. Νομίζω από τον Δεκέμβριο είχα πει ποιο είναι το πρόβλημα στην ΑΕΚ. Δεν πρόκειται να το μεταφέρω σε εσάς. Δεν θα το πω εδώ. Θα δουλέψω για να διορθωθεί. Τα προβλήματα δεν γεννήθηκαν χθες, ούτε πριν τρεις μέρες. Θα πρέπει να δουλέψουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Όλα τα λάθη πρέπει να τα ελέγξουμε», τόνισε ο Χιμένεθ ο οποίος αναφέρθηκε και στους παίκτες…

«Αυτή τη στιγμή νιώθω συντετριμμένος. Το ίδιο και στα αποδυτήρια. Αυτό μου δίνει ένα κίνητρο. Το ότι είναι δυστυχισμένοι είναι σημαντικό! Πρέπει να κατανοήσουμε τα λάθη που κάνουμε. Είναι ένας λόγος, μία αιτία. Το ποδόσφαιρο από μόνο του σε φέρνει εκεί που πρέπει να είσαι», δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης.

Επεισόδιο με Λεμονή
Καθαρά σε παρεξήγηση απέδωσε το επεισόδιο που είχε με τον Τάκη Λεμονή στα αποδυτήρια ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός υποστήριξε ότι είπε στον Ριέρα να πάρει γρήγορα στα αποδυτήρια, κάτι που προφανώς δεν κατάλαβε ο προπονητής του Πανιωνίου λόγω… ισπανικών. «Τον κ.Λεμονή τον σέβομαι», κατέληξε ο Ισπανός τεχνικός.

Τελεσίγραφο οπαδών
«Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ή παίρνετε το Κύπελλο ή τελειώσατε…», αυτό ήταν το τελεσίγραφο μερίδας οπαδών που μίλησαν στους παίκτες μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για περίπου 45 λεπτά.

«Μερικοί δεν έχετε καταλάβει τι φανέλα φοράτε. Πρέπει να συνέλθετε. Μας ντροπιάζετε. Όποιος δεν μπορεί να φύγει», ήταν κάποια από τα λόγια τους …

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: