Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Αδαμίδης: Λάθος μου που πίστεψα πως ο Τζιμπούρ ήταν άνδρας! - FreeGossip.gr



Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ΑΕΚ σε ομιλία του σε φίλους της ομάδας όταν αναφέρθηκε στο “διαζύγιο” με τον Ράφικ Τζιμπούρ.
Σε ομιλία του στους φίλους της ΑΕΚ στην Ρόδο σχετικά με το πλάνο των Supporters, ο Σταύρος Αδαμίδης κλήθηκε να απαντήσει σε αρκετές ερωτήσεις για τα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα. Μία από αυτές είχε να κάνει με το τι συνέβη στο “διαζύγιο” με τον Τζιμπούρ με τον πρόεδρο της “Ένωσης” να μιλάει για πρώτη φορά για το συγκεκριμένο θέμα.
“Εγώ, ως πρόεδρος, το μόνο λάθος που έκανα με τον Τζιμπούρ ήταν ότι πίστεψα πως ήταν άνδρας και κράταγε τις υποσχέσεις του. Eνώ είχαμε συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του, δώσαμε τα χέρια για τα λεφτά που θα έπαιρνε, ερχόταν μέρα παρά μέρα και ζήταγε παραπάνω χρήματα. Όταν του αρνηθήκαμε ζήτησε τα δεδουλευμένα”, ήταν τα λόγια του Αδαμίδη που τόνισε επίσης ότι ο Τζιμπούρ είχε υπογράψει συμφωνητικό για την ημερομηνία της πληρωμής, όμως έκανε προσφυγή μετά τον τσακωμό με τον Χιμένεθ καθώς του έδινε αυτό το δικαίωμα ο νόμος


Δεν υπάρχουν σχόλια: