Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

1-0 επί του Αρη,



Ένα γκολ… καραμπόλα ήταν αρκετό για την ΑΕΚ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η «Ενωση» πήρε μια πολύτιμη νίκη με 1-0 επί του Αρη, χάρη σε αυτογκόλ του Ρονάλντο και εκμεταλλεύτηκε την χθεσινή ισοπαλία του Παναθηναϊκού. Μιάμιση ώρα διακοπή στο παιχνίδι, λόγω ρίψης φωτοβολίδων και εκκένωσης της εξέδρας των οπαδών του «δικέφαλου».
Η Original, με ανακοίνωσή της, ζητά συγνώμη από τον πρόεδρο της ΑΕΚ και του Αρη και όπως υποστηρίζει: «Εξαιτίας ενός θρασύδειλου και ανεγκέφαλου, χάλασε μια εικόνα που με κόπο και θυσία χτίστηκε Ξάνθη, Βέροια και Λιβαδειά. Αναλυτικά «ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ Για μια ακόμη φορά εξαιτίας ενός θρασύδειλου και ανεγκέφαλου, χάλασε μια εικόνα που με κόπο και θυσία χτίστηκε σε Ξάνθη, Βέροια και Λιβαδειά. Ζητάμε συγνώμη από τον πρόεδρο του Αρη που μας βοήθησε να δούμε την ομάδα μας και τον πρόεδρο της ΑΕΚ για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Συγχαίρουμε τον κόσμο μας που με την οικιοθελή αποχώρησή του, βοήθησε να ολοκληρωθεί ο αγώνας και να φύγει η ΑΕΚ νικήτρια από το Χαριλάου. Γνήσια Θύρα 21- 1975 ORIGINAL 21- 1982».
Ντέμης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»
Αναλαμβάνω την ευθύνη για ότι έγινε. Η φιλοξενία του Αρη ήταν άψογη», δήλωσε ο Ντέμης Νικολαϊδης για την συμπεριφορά των οπαδών της ΑΕΚ και την ρίψη φωτοβολίδων προς την πλευρά των φίλων του Αρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: