Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

"Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία..."


Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα του ντέρμπι και υποστήριξε ότι το ματς έπρεπε να λήξει ισόπαλο. Παράλληλα, ο ισπανός τεχνικός εξέφρασε παράπονα για την αυστηρότητα που αντιμετώπισε ο διαιτητής στην ομάδα του σε σχέση με τον Ολυμπιακό.

"Το ματς ήταν ισοδύναμο και καμία ομάδα δεν ήταν κυρίαρχη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο κοντά στο τέρμα και εκτός από την πρώτη ευκαιρία στο ματς ο Ολυμπιακός δεν είχε άλλη καθαρή ευκαιρία. Εμείς με τα στημένα νομίζω ότι δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε με τις αλλαγές που κάναμε να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι, κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα, αλλά μας έλειψε η τελική προσπάθεια. Ενώ ο Ολυμπιακός έδειχνε και περισσότερες αδυναμίες.", υπογράμμισε ο Λορένσο Σέρα Φερέρ και συμπλήρωσε:

"Χειριστήκαμε κακά την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, αλλά μας έλειπε λίγο περισσότερο βάθος στο παιχνίδι μας. Κι όταν όλος ο κόσμος πίστευε ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ήρθε αυτό το γκολ. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο και πιο δίκαιο ήταν να μοιραστούν οι βαθμοί. Παράλληλα, παρότι ο διαιτητής δεν επηρέασε το αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν έδειξε την ίδια αυστηρότητα στις υποδείξεις. Σε ίδια φάουλ είχε άλλη στάση με την ΑΕΚ και άλλη με τον Ολυμπιακό. Δεν καταλαβαίνω το γιατί".

Σχετικά με το περιστατικό με τον Τζόρτζεβιτς στις καθυστερήσεις, ο ισπανός τεχνικός τόνισε: "Δεν έγινε τίποτα. Του είπα πάμε να παίξουμε, να συνεχιστεί γρήγορα το ματς. Είναι παίκτης με πολλή εμπειρία, έκανε λίγο περισσότερη καθυστέρηση, αλλά δεν έγινε τίποτα".

Σε ερώτηση αν είναι εύκολο να αποκτήσει η ΑΕΚ τη διαφορά που έχασε, είπε: "Εμείς από το πρώτο παιχνίδι έχουμε δύσκολα ματς. Κανένα παιχνίδι δεν ήταν εύκολο και αν συγκρίνουμε με την περσινή χρονιά, βλέπουμε ότι πέρυσι φύγαμε από εδώ στο -9 και τώρα είμαστε και εμείς πρωτοπόροι. Η ΑΕΚ είναι πρωτοπόρος, όχι ο Ολυμπιακός".

Για τη δυσκολία που παρουσιάζει η ΑΕΚ στα ντέρμπι, επισήμανε: "Οι διαφορές είναι μικρές. Σήμερα το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, ενώ πέρυσι εδώ χάσαμε με ένα αυτογκόλ. Πιστεύω ότι κοιτάμε πρόσωπο με πρόσωπο τον Ολυμπιακό. Σε πολλές στιγμές είδα ότι οι αλλαγές που έκαναν ήταν για να περάσει ο χρόνος και όχι για να νικήσουν. Εμείς κάναμε αλλαγές για να κερδίσουμε τον αγώνα. Πάντως, όπως γνωρίζετε και εσείς, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος".

Σχετικά με την μη αποτελεσματικότητα της ΑΕΚ στις φάσεις που δημιούργησε, ο Λορένσο Σέρα Φερέρ είπε: "Σίγουρα μας έλειπε το τελείωμα στις φάσεις και μας έλειψε και λίγο ταχύτητα στα τελευταία μέτρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: