Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Γενική Συνέλευση με γιαούρτια...


Με την παρουσία 30 οπαδών και του Νίκου Θανόπουλου άρχισε η Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ που θα ορίσει το νέο Πρόεδρο. Το gazzetta.gr είναι εκεί και σας μεταφέρει τις εξελίξεις. Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ πήγε ο Νίκος Θανόπουλος εκπροσωπώντας τον Νίκο Νοτιά αλλά και ορισμένοι οπαδοί που περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει...

εμφανιστεί ο υποψήφιος Πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης και κανείς δεν γνωρίζει εάν θα παραστεί στην Γενική Συνέλευση που είχε αναβληθεί στο τέλος του 2009 και γίνεται τώρα.

Φυσικά όλα γίνονται με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης για το φόβο επεισοδίων...Ωστόσο κάποιοι κατάφεραν να πετάξουν δύο γιαούρτια στην είσοδο των γραφείων της ΑΕΚ στο Μαρούσι, ενώ οι οπαδοί κρατάνε και πανό με συνθήματα κατά του Κιντή και του Αδαμίδη.

Mάλιστα, λίγη ώρα πριν από την έναρξη της Γ.Σ. υπήρξε ένα επεισόδιο, με έναν μικρομέτοχο όταν προσπάθησε να μπει στην αίθουσα, αλλά επειδή δεν είχε καταθέσει έγκαιρα τα χαρτιά του δεν του επέτρεψαν να μπει στην αίθουσα. Μετά από την παρέμβαση του κ. Δημαράκη το θέμα λύθηκε και ο μικρομέτοχος συμμετέχει στη Συνέλευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση των μετόχων είναι η άμεση ενίσχυση της ομάδας με ένα ποσό που θα κυμαίνεται από 5 μέχρι 7 εκατ. ευρώ για τις τρέχουσες ανάγκες του συλλόγου, τα οποία θα λύσουν το πρόβλημα ρευστότητας, ενώ ο Νίκος Θανόπουλος αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως ώστε ο Σταυρος Αδαμίδης να γίνει ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ.

Όσον αφορά το θέμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, άπόφαση της μετοχικής σύνθεσης είναι ο Σέρβος τεχνικός να παραμείνει στη τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, παρότι επιθυμία του Σταύρου Αδαμίδη είναι ο Ντούσκο να δει την πόρτα της εξόδου.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: