Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Λύμπε: Η επιστροφή

   

Η ΑΕΚ θέλει ξανά τον αρχηγό της στο γήπεδο και στα αποδυτήρια - Περισσότερες οι πιθανότητες για το καλοκαίρι




Tην επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ επιθυμούν κάποιοι στην ΑΕΚ και μάλιστα θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο  είναι και ο εν δυνάμει πρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρος Αδαμίδης. Ο Λύμπε που αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι τα τελευταία χρόνια από τον λαό της ΑΕΚ και που η απουσία του από το καλοκαίρι του 2008 έγινε κάτι παραπάνω από αισθητή τόσο στους αγωνιστικούς χώρους όσο και στα αποδυτήρια είναι δεδομένο πως με τις κατάλληλες συνθήκες θα ήθελε να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Το θέμα ξεκίνησε από προτροπές και πιέσεις ανθρώπων που είναι εκτός Δ.Σ και θεωρούν πως ο Λύμπε θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το κλίμα που επικρατεί και από εκεί και πέρα θα βοηθήσει σίγουρα και στο αγωνιστικό κομμάτι.
Οι προτροπές αυτές έχουν πείσει τόσο τον Παππά όσο και τον Αδαμίδη που φυσικά και οι ίδιοι γνωρίζουν τόσο την αξία όσο και το ήθος του Νίκου Λυμπερόπουλου και συμφωνούν στο πόσο στοίχισε στην ΑΕΚ η απόφαση που πήραν Ντέμης και Δώνης για διαζύγιο με τον Νικόλα.

Θεωρείται πολύ δύσκολο να γίνει η μεταγραφή στις τέσσερις ημέρες που απομένουν για να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος αλλά είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα κάνει την προσπάθεια της για το καλοκαίρι. Φυσικά αν η Αίντραχτ βοηθούσε τίποτα δεν θα εμπόδιζε ΑΕΚ και Λύμπε να τα βρουν από τώρα όμως κάτι τέτοιο θεωρείται πολύ δύσκολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: