Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Αλυσιδωτές αντιδράσεις έφερε ο αποκλεισμός - Super League - Ολυμπιακός - Contra.gr

Εξαλλος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, τον Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν, αλλά και πολλούς ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα τον Ντιόγκο. "Μη γυρίσουν στην Ελλάδα!", η απειλή του μεγαλομετόχου της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

Τελειωμένη υπόθεση θεωρείται ο Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Στον Γερμανό δεν χρεώνεται μόνο η κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού και ο αποκλεισμός από τη Μακάμπι, αλλά και η γενικότερη εικόνα των "ερυθρολεύκων" κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και των φιλικών.

Οπως θα διαβάσετε στο σχετικό ρεπορτάζ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ήταν έξαλλος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού, αλλά και συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών (όπως ο Ντιόγκο) και δεν αποκλείεται να έχουμε σημαντικές εξελίξεις.

Το θέμα είναι πως σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr ο Εβαλντ Λίνεν δεν θα συνεχίσει τη (σύντομη) θητεία του στους Πειραιώτες και ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είναι διακαής πόθος του Μαρινάκη, είναι το νούμερο 1 φαβορί, αλλά τούτη τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει πως ο Βάσκος προπονητής θα επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως η επίσημη θέση του Ολυμπιακού κρατάει χαμηλούς τόνους. Οπως τονίζουν από την ΠΑΕ, αυτή τη στιγμή χρειάζεται ψυχραιμία για να παρθούν οι σωστές αποφάσεις που θα φέρουν ένα καλύτερο αύριο στο λιμάνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: