Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007

5χ5 νίκες


5χ5 νίκες
11 γκολ ενεργητικό
0 γκολ παθητικό
ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!


"Παίξαμε με μεγάλη αλληλεγγύη"
Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη και κάτω από δύσκολες συνθήκες, να παίζει δηλαδή για 80 λεπτά με παίκτη λιγότερο και σ` αυτό το σημείο στάθηκε ο Λορένσο Σέρα Φερέρ στη συνέντευξη Τύπου. `
Η ομάδα έχει μάθει πολύ καλά το παιχνίδι της αλληλεγγύης και όταν σκοράρει είναι δύσκολο για τον αντίπαλο`, ήταν τα λόγια του ισπανού τεχνικού.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Δώνης υποστήριξε ότι η Λάρισα έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει θετικό αποτέλεσμα και στάθηκε στην έλλειψη ομαδικότητας των παικτών του.
Ο Μαρσέλο Μορέτο εμφανίστηκε χαρούμενος που επανήλθε στην ομάδα και είπε ότι είχε ξεκαθαρίσει στον προπονητή του ότι `ήμουν στεναχωρημένος που δεν ήμουν βασικός, αλλά είχα πει στο Φερέρ ότι δεν θα τα παρατήσω`.
Ο σκόρερ της ΑΕΚ αφιέρωσε το γκολ στη γυναίκα του και στο Θεό,

ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει και αυτό το παιχνίδι αν και …τα πράγματα δεν ήταν τόσο ευνοικά!
Καταρχήν,λίγο έλειψε να αναβληθεί το παιχνίδι λόγω του πλημμυρισμένου από τη βροχή αγωνιστικού χώρου.
Τελικά,ξεκίνησε με 45 λεπτά καθυστέρηση …και μας έκανε να λιώσουμε στην ορθοστασία…
Ύστερα,στο 12′ λεπτό η ΑΕΚ μένει με 10 παίκτες καθώς ο Μάχο ανατρέπει εκτός περιοχής παίκτη της Λάρισας και αντικρύζει την κόκκινη κάρτα.
Βέβαια,είχαμε ευτυχήσει να προηγηθούμε με γκολάρα του Μαντούκα στο 4ο λεπτό.Από κει και πέρα,η ομάδα κυρίως αμυνόταν…Αμυνόταν πολύ αποτελεσματικά όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ!

Μαντούκα: "Ηταν καλό που βάλαμε γκολ στην αρχή. Μας δυσκόλεψε η αποβολή του Μάχο. Η ομάδα αξίζει συγχαρητήρια γιατί έπαιξε καλά με παίκτη λιγότερο. Ημασταν συγκεντρωμένοι. Αποδείξαμε πως είμαστε μια συμπαγής ομάδα".

Μορέτο: "Το ξεκίνημα της χρονιάς δεν ήταν καλό για μένα. Δέχθηκα αρκετά γκολ. Χαίρομαι για τη δική μου απόδοση και τη νίκη της ομάδας. Εχω μιλήσει με τον κ.Φερέρ και του έχω πει πως δεν πρόκειται να βάλω κάτω το κεφάλι και ότι θα προσπαθήσω να κερδίσω θέση στην ενδεκάδα".

Δέλλας: "Η ΑΕΚ υπέφερε για 80 λεπτά με 10 παίκτες και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Είναι δίκαιη νίκη αν και δεν παίξαμε καλά. Η Λάρισα μας πίεσε, αλλά δεν μας έκανε τη μεγάλη φάση. Στο μέλλον θα έχει δύσκολα και συνεχή παιχνίδια και πρέπει να είμαστε όλοι πανέτοιμοι. Σίγουρα όλοι θέλουν νίκες με καλό ποδόσφαιρο, αλλά μερικές φορές καλές είναι και αυτές οι νίκες σαν τη σημερινή".

Κυριακίδης: "Ενιωσα ασφάλεια, σαν να γύρισα σπίτι μου. Είμαι βέβαιος πως παίξαμε πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο αλλά στον πρωταθλητισμό μετράνε οι βαθμοί. Η ΑΕΚ έπαιξε με 10 παίκτες, αλλά οι 9 ήταν στην περιοχή της. Η ΑΕΚ κάνει πρωταθλητισμό, αλλά η απόδοση του Ολυμπιακού ολοένα ανεβαίνει και δεν ξέρω όταν κορυφωθεί αν θα συνεχίσει με νίκες. Η διαφορά σε σχέση με πέρυσι είναι ότι η ΑΕΚ ξέρει να κερδίζει κι όταν δεν παίζει καλά

Δεν υπάρχουν σχόλια: