Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

ΤΡΕΝΟ Η ΑΕΚ


Η ΑΕΚ είχε δύσκολο ματς στη Νέα Σμύρνη.
Ακούγοντας το τελικό 0-3,σίγουρα ο καθένας θα σχημάτιζε την εντύπωση ότι η ομάδα του Φερέρ έκανε έναν υγιεινό περίπατο.
Τα φαινόμενα νυχτοπερπατούν και απατούν ωστόσο,η ΑΕΚ παρά το βαρύ τελικό σκορ ήταν σαφώς κατώτερη του Πανιωνίου.

ο Λίνεν φτιάχνει καλή ομάδα,ο κόσμος του Πανιωνίου τραγουδούσε ακόμα και μετά το 3ο γκολ και σίγουρα η ομάδα της Νέας Σμύρνης βγάζει “υγεία”

.Η ΑΕΚ έκανε μια επαγγελματική νίκη που την κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας και μακριά από τον Ολυμπιακό.
  • Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ δείχνει ότι σφύζει από υγεία και μπορεί με μεγάλη ευκολία να διαχειρίζεται δυο καρπούζια σε μια μασχάλη και να κερδίζει σε έδρας που δεν είναι εύκολη η απόδραση…

  • Ποιος περίμενε ότι θα κέρδιζαν τόσο εύκολα μέσα στην Λιβαδειά, ειδικά μετά τα πρώτα λεπτά που οι γηπεδούχοι ήταν μονίμως στην επίθεση.
  • Ποιος πίστευε ότι θα περνούσε από την πολύ καλά δουλεμένη φέτος Βέροια άνετα;

  • Ποιος πίστευε ότι θα έφευγε με τέτοιο σκορ από τη Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο του Έβαλντ Λίνεν; Κι όμως οι παίκτες του Λορέντσο Σέρα Φερέρ έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο και μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και απλοποιούν τα πάντα.
    Ακόμα και στο Σάλτσμπουργκ που δεν έπαιξε η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε και αν δεν σημάδευε το δοκάρι από το ένα μέτρο ο Δέλλας, θα είχε πάρει και βαθμό…

  • Θα πει κάποιος: «Καλά τα λες, αλλά σήμερα ο Πανιώνιος ήταν αυτός που είχε τις πολλές ευκαιρίες, τα δοκάρια, τις αντεπιθέσεις».
    Ωραία δεν διαφωνούμε. Τι μετράει όμως; Τα γκολ! Αυτά τα είχε η ΑΕΚ στο ματς με τους «πάνθηρες»…
  • Το… οικοδόμημα, λοιπόν, που χτίζει σιγά σιγά εδώ και χρόνια ο Ντέμης, αρχίζει να στέκεται και να είναι αήττητο, πρώτο και χωρίς παραβιασμένη εστία στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: