Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

Ώρα για ξεκούραση

Η ξεκούραση για τους παίκτες της ΑΕΚ είναι επιβεβλημένη, αφού ο αγωνιστικός «Γολγοθάς» που ξεκίνησε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες ολοκληρώθηκε.
Οι «κιτρινόμαυροι» παίκτες χρειάστηκε να δώσουν 6 παιχνίδια μέσα σε διάστημα 18 ημερών, με τα αποτελέσματα να είναι εξαιρετικά και τα προβλήματα τραυματισμών να μην λείπουν σε αρκετές περιπτώσεις.

Ο Σέρα Φερέρ, γνωρίζοντας πόσο επιβαρημένοι είναι οι ποδοσφαιριστές του, τους έδωσε ρεπό για την Τρίτη (9/10), μετά και τη σημερινή προπόνηση με το νέο ραντεβού να καθορίζεται την Τετάρτη το πρωί.


Ατομικό για τρεις
Στην προπόνηση της Δευτέρας, όσοι ξεκίνησαν ως βασικοί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με ελαφρές ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Γιώργος Τόφας ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας καθώς ταλαιπωρείται από θλάση στο δεξί γαστροκνήμιο, ενώ ο Ντιουφ στο παιχνίδι με την ομάδα των Νέων υπέστη ελαφρύ τράβηγμα στο δικέφαλο οπίσθιο μηριαίο δεξιά.

Ο Βασίλης Πλιάτσικας ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης. κμεταλλευόμενοι την διακοπή του πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να ακολουθούν, κατά περίπτωση, επιλεκτικά, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Την Τετάρτη, οι Σέζαρ, Μανού, Μαντούκα, Παπασταθόπουλος, Κονέ, Παππάς, Καφές, Μπούρμπος, Μπαρμπούδης, Παυλής, Λαγός, Καπετάνος και Ασκάρατε θα υποβληθούν σε εργομετρικά τεστ σε γυμναστήριο στις 10.00 και οι υπόλοιποι θα προπονηθούν στις 10.00 στους Θρακομακεδόνες.

*OTραϊανός Δέλλας και ο Νίκος Λυμπερόπουλος κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα των Ανδρών για τους επίσημους αγώνες Ελλάδα - Βοσνία / Ερζεγοβίνη (13.10.2007- ΟΑΚΑ ? 21.30) και Τουρκία - Ελλάδα (17.10.2007 - ΑliSamiYenStadium- 20.30).
Oι αρχηγοί της ΑΕΚ θα ενσωματωθούν στην αποστολή αύριο Τρίτη.
Στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων για τον αγώνα με την Ιταλία κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Παναγιώτης Κονέ, Βασίλης Πλιάτσικας και Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν στην αποστολή την Πέμπτη 11.10.2007. Στην Εθνική ομάδα των Νέων για προπονήσεις και φιλικούς αγώνες προεπιλογής κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας Νίκος Μπαρμπούδης και Μιχάλης Παυλής, οι οποίοι θα ενσωματωθούν την Πέμπτη 11.10.2007.
Στην Εθνική Αυστρίας ενσωματώθηκε ήδη ο JurgenMacho και στην Εθνική Ουγγαρίας ο DanielTozser.
*Ο Perparim Hetemaj επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά απο οκτώ μήνες απουσίας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Παρά την μεγάλη αποχή του, ο Perparim Hetemaj κλήθηκε στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων της Φινλανδίας για τους προκριματικούς αγώνες με αντίπαλο την Σλοβενία (Lahti Stadium - 13.10.2007) και την Λιθουανία (S. Dariaus/S.Gireno Stadium, Kaunas - 17.10.2007).
Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας θα ταξιδέψει αύριο Τρίτη για την Φινλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: