Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Mπάγεβιτς: Δεν μπορώ να μιλάω με κανέναν για μεταγραφές


Αρκετά ευδιάθετος ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά τον αγώνα με τη Λάρισα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάγεβιτς: «Δε θα έλεγα ότι δεν είχαμε άγχος στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε καλά, πετύχαμε το γκολ. Θέλαμε τη νίκη πάρα πολύ. Δεν ήταν εύκολο να...



...μπεις μέσα στο παιχνίδι μετά απ' όλα αυτά που συμβαίνουν. Κάποια πίεση την είχαν οι παίκτες και αυτό φάνηκε μέσα στο παιχνίδι.

Στο χειρότερο σημείο ισοφαριστήκαμε, αλλά ευτυχώς στο ημίχρονο είπαμε κάποια πράγματα, βελτιωθήκαμε και ήρθαν το δεύτερο και το τρίτο γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τη νίκη.

Από εδώ και πέρα θέλουμε τα αποτελέσματα. Εκεί κάτι αλλάζει. Δε θα κοιτάμε την ποιότητα όπως πριν. Θα κοιτάμε ποιοι τρέχουν και ποιοι παλεύουν μέχρι το τέλος. Μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα και να έχουμε καλό παιχνίδι.

Στους τομείς που φαίνεται ότι χρειάζεται να αλλάξουμε, προσπαθούμε να αλλάξουμε. Μακάρι να μπορούσα να βγάλω το δοκάρι κάθε φορά που ένας παίκτης μας πάει να το πετύχει. Χρειάζεται μεγαλύτερη σιγουριά μέσα στο παιχνίδι, μεγαλύτερη εμπιστοσύνη μεταξύ των παικτών όχι μόνο όταν έχουμε την μπάλα, αλλά και όταν αμυνόμαστε.

Δεν ξέρω αν ο Γκέντσογλου θα καθιερωθεί, η πορεία θα το δείξει. Στη διακοπή που θα δουλέψουμε με όσους παίκτες έχουμε διαθέσιμους στην αμυντική λειτουργία. Ο Μπλάνκο έχει μάθει να είναι πάνω στην μπάλα και όταν δεν την έχει πάει αριστερά και δεξιά. Έχουμε δυσκολίες να κάνουμε αυτό που θέλουμε με τον Μπλάνκο μόνο στην επίθεση.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες που παίζουν σε όλα τα ματς και είναι κουρασμένοι και ο Μπλάνκο είναι ένας από αυτούς. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν τρέχει και δεν προσπαθεί. Είναι μέσα στις ευκαιρίες και ελπίζω να δείξει ποιος είναι στη συνέχεια.

Ακόμα δεν υπάρχει από μένα μεταγραφικός σχεδιασμός. Δεν είμαι σε θέση να έχω κάτι αυτή τη στιγμή. Η κατάσταση είναι τέτοια που δεν μπορώ να μιλάω με κανέναν για μεταγραφές».
www.goal.com/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: