Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Δεν είναι προδότης

Δεν είναι προδότης ο Ριβάλντο που δέχεται μια συμφέρουσα πρόταση έστω και 4 μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και εγκαταλείπει..

Ο άνθρωπος εκτιμήθηκε και αγαπήθηκε από την εξέδρα μας και εκείνος με τη σειρά του έδωσε ό,τι μπορούσε ώστε να εξαργυρώσει αυτή τη σχέση..

Δεν υπάρχει λόγος να τραβήξει το χαλί η διοίκηση της ΑΕΚ και να του επιβάλλει κάποιο πρόστιμο για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του και να του χαλάσει τη μεταγραφή (άλλωστε δεν πρόκειται να το επιχειρήσει..)

Ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να δρα ως στυγνός επαγγελματίας ή ως πονόψυχος και ηθικός (χωρίς να λέμε ότι δεν υπάρχουν και ενδιάμεσοι χαρακτήρες ανθρώπων), από εκεί και πέρα ο κόσμος κρίνει, χαρακτηρίζει και σκέφτεται ανάλογα την κάθε επιλογή..

Άλλωστε ποτέ δεν μας είχε πει ότι θα μείνει για πάντα.. ή ότι νιώθει ΑΕΚτζής..

Από την μία η περσινή απογοήτευση του (από τον τρόπο που χάθηκε ο τίτλος) αλλά από την άλλη και η ηλικία του ίσως να του προσδίδουν και περισσότερα ελαφρυντικά για την κίνηση του αυτή..

Δεν πρέπει να γίνει θέμα ο Ριβάλντο γιατί χάνουμε το δάσος. Η ΑΕΚ δυστυχώς.. έχει μεγαλύτερα προβλήματα και πρέπει να τα λύσει. Μακάρι εμείς, ο κόσμος της, να είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες της.
Έχουμε ανάγκη από επιτυχίες και όχι από μουρμούρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: