Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Και είμαστε ακόμα στην αρχή....


Δεν προσπαθούμε να μειώσουμε την αξία στην πρόκριση της λεβέντησας Ομόνοιας, αλλά εκεί στην UEFA πάνε με τα καλά τους;

Ο Γερμανός διαιτητής ήταν επιεικώς απαράδεκτος!Η εικόνα της ΑΕΚ ήταν κάκιστη για ακόμα μια φορά, όμως τα σφυρίγματα του διαιτητή την "αποτελείωσαν"..
Ελπίζουμε να δουν το βίντεο του αγώνα, οι ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχής. Είναι κρίμα να ορίζονται τέτοιοι άσχετοι σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Έκραξαν την ΑΕΚ οι εφημερίδες !

Στην Ελληνική ευρωπαϊκή τραγωδία με τους αποκλεισμούς της ΑΕΚ και του Άρη αλλά και την κλήρωση του Παναθηναϊκού στον ίδιο όμιλο του Champions League στέκεται ο Αθηναϊκός Τύπος την Παρασκευής.

Ο "Φίλαθλος" προτείνει ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα για να "γλιτώσει η Ελλάδα από τις ξεφτίλες όπως αυτές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ"!
Η "Ώρα των Σπορ" ρίχνει το φταίξιμο του αποκλεισμού της ΑΕΚ από την Ομόνοια στον γερμανό διαιτητή με τίτλο "ήτανε στραβό το κλήμα, το ‘φαγε και ο Γερμανός".

Η "Score" αφού αποκαλεί τον διαιτητή "τραγικό" τονίζει ότι η ΑΕΚ χρειάζεται θαυματουργό και όχι σωτήρες.

Η "Sportday" με τίτλο "αβοήθητη" λέει ότι με τόσο μικρή ομάδα η ΑΕΚ δεν αξίζει να παίζει εκτός συνόρων.

Η "Εξέδρα" και το "Goal" αποκαλούν τον αποκλεισμό της ΑΕΚ "τραγωδία".

Τέλος, οι εφημερίδες που πρόσκεινται στον Παναθηναϊκό όπως είναι η "Πράσινη" και η "Derby" προτείνουν να κλείσουν τα σύνορα για όλους με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό ενώ αναφέρονται στην κλήρωση του Champions League την οποία χαρακτηρίζουν βατή.

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: